Skoda acties

Ontdek hier al onze actuele Skoda acties. Van inruilpremies tot private lease en van verkoop tot onderhoud. Interessant voor particulier en zakelijk gebruik. Ontdek uw Skoda voordeel en profiteer van de beste Skoda acties. Wij hebben Skoda modellen in de Ames Skoda Centrum in Dordrecht en in de Ames vestigingen in Ridderkerk, Oud-Beijerland, Sliedrecht en Zwijndrecht. 

Interesse in Ames Skoda acties?

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Service Acties - Dealer van het jaar 2024 vr, 23 februari
Ames Skoda centrum is uitgeroepen tot dealer van het jaar 2024! Naar aanleiding hiervan zijn er service acties beschikbaar. De acties lopen van 15%, 25%, 75% tot maar liefst 100% korting. De acties zijn geldig op geselecteerd onderhoud, onderdelen en accessoires.
Skoda Private Lease acties wo, 10 april
Ames is tijdelijk in staat om zeer scherpe Private Lease tarieven te bieden op de Citigo, Fabia Combi en Scala! Zo kan uw voordeel oplopen tot € 60,- per maand. Bij de Fabia Combi en de Scala heeft u zelfs keus uit twee actiemodellen. Bekijk onze Private Lease actiemodellen en kies uw favoriet. Wees er snel bij, want de acties gelden op onze voorraadmodellen en op=op!