SKODA acties

Ontdek hier al onze actuele SKODA acties. Van inruilpremies tot private lease en van verkoop tot onderhoud. Interessant voor particulier en zakelijk gebruik. Ontdek uw SKODA voordeel en profiteer van de beste SKODA acties. Wij hebben SKODA modellen in de Ames SKODA Centrum in Dordrecht en in de Ames vestigingen in Ridderkerk, Oud-Beijerland, Sliedrecht en Zwijndrecht. 

SKODA Tourvoordeel wo, 04 juli
ŠKODA is sinds 2004 official partner van de Tour de France. Net als ieder jaar helpt ŠKODA niet alleen de renners vooruit, maar ook de rijders! Daarom profiteert u tijdens de Tour bij Ames van spectaculair Tourvoordeel op bijna al onze modellen. En dat kan behoorlijk opklimmen, namelijk tot € 9.810,- voordeel op de SUPERB.
Kies voor zekerheid met onze WLTP acties di, 12 juni
Hoeveel verbruikt een auto? Iedereen die een auto wil kopen, kijkt logischerwijs naar het verbruik en de emissiewaarden. Dankzij de nieuwe gestandaardiseerde WLTP-rijcyclus kan deze vraag beter beantwoord worden. De test voor het meten van brandstofverbruik zal namelijk vanaf september 2018 onder omstandigheden plaatsvinden die meer lijken op de dagelijkse praktijk. De toekomst moet uitwijzen wat de impact is van deze andere meetmethode op de consumentenprijs. Wij hebben extra veel auto's besteld van de SKODA modellen die eventueel gevoelig zijn voor deze verandering zodat wij u zo lang als mogelijk is de beste prijs kunnen bieden. Bekijk ons aanbod en kies voor prijszekerheid.
SKODA Zomercheck nu voor € 19,95 do, 07 juni
Deze zomer gaat u onbezorgd de (Europese) weg op met de ŠKODA Vakantiecheck. Zo geniet u zorgeloos van die welverdiende vakantie. Tijdens de vakantiebeurt wordt uw ŠKODA gecheckt op 30 belangrijke punten. Denk hierbij aan banden, remmen, verlichting, zicht op de weg, motor(vloeistoffen), het onderstel en de carrosserie. U krijgt bovendien een Simply Clever zwemband cadeau, in de vorm van een reserveband. Leuk voor op vakantie! Plan vandaag nog een afspraak in onze werkplaats.
Nieuwe Fabia Facelift bestelbaar di, 29 mei
Binnenkort krijgt de populaire SKODA Fabia en Fabia Combi een nieuwe facelift. Lees er hier alles over en bekijk de eerste beelden! Deze nieuwe Fabia is al te bestellen en zal in september of oktober leverbaar worden. De volledige prijslijst komt beschikbaar in juli. Wel is al bekend dat u profiteert van € 700 inruilpremie en dat u deze nieuwe variant rijdt vanaf € 309 per maand Private Lease (Fabia Combi vanaf € 319 p.m.).
SKODA KAROQ Clever Edition ma, 28 mei
De Clever Edition is een actiemodel van de toch al voordelige Ambition Business en is enkel uitgevoerd met 1.0 TSI motor. De ŠKODA KAROQ Clever Edition is er al vanaf € 29.790 (handgeschakeld) met een maximaal voordeel van € 1.160. De meerprijs voor DSG automaat is € 2.800. Let op, de KAROQ Clever Edition is gelimiteerd bestelbaar. Interesse in deze nieuwe uitvoering van de SKODA KAROQ? Bekijk onze voorraad of kom naar onze showrooms in Dordrecht, Ridderkerk, Oud-Beijerland of Sliedrecht.
Hoeveel kunt u kwijt in een Superb Combi? ma, 30 april
Verkoopadviseuse Lot Peels rijdt met onze SKODA Superb Combi en laat zien hoe ruim en comfortabel deze stationwagen is. Nu met stapelvoordeel! Naast de reguliere € 2.000 voordeelkorting profiteert u van nog meer voordeel. Zo geniet u nu van € 700 inruilpremie en is de auto uitgerust met het luxe Tech Pakket waar al € 1.970 voordeel in zit. Bovendien profiteert u van een leasepremie t.w.v. € 1.000. Hierdoor loopt het totale voordeel op tot maximaal € 5.670.

Heeft u onze
hulp nodig?