SKODA acties

Ontdek hier al onze actuele SKODA acties. Van inruilpremies tot private lease en van verkoop tot onderhoud. Interessant voor particulier en zakelijk gebruik. Ontdek uw SKODA voordeel en profiteer van de beste SKODA acties. Wij hebben SKODA modellen in de Ames SKODA Centrum in Dordrecht en in de Ames vestigingen in Ridderkerk, Oud-Beijerland, Sliedrecht en Zwijndrecht. 

Ames SKODA Refresh Service vr, 21 juni
Is uw SKODA na een intensieve winterperiode ook toe aan een flinke opfrisbeurt? Profiteer nu van de Ames SKODA Refresh Service waarin wij uw auto tegen een verlaagd tarief professioneel laten wassen, waxen, reinigen en stofzuigen!
Ames Vakantiecheckdag vr, 14 juni
Op zaterdag 29 juni bent u weer van harte welkom bij de Ames Vakantiecheckdag. Tijdens deze dag controleren wij uw auto gratis op de meest belangrijke punten voor wanneer u lang met de auto op vakantie gaat.
SKODA Vakantiecheck di, 04 juni
Je wilt natuurlijk goed voorbereid op vakantie gaan. Laat daarom je ŠKODA checken op de belangrijkste punten, zoals airconditioning, motor, banden en remmen.
Prijsverlaging SKODA Superb + gratis DSG-automaat wo, 08 mei
Bij Ames zijn alle voorraadmodellen van de SKODA Superb en Superb Combi nu extra afgeprijsd, waardoor uw profiteert van voordeel tot € 3.000. Bovendien geniet u nu van gratis DSG-automaat. Bekijk onze voorraad en pak uw korting!
SKODA Private Lease acties wo, 10 april
Ames is tijdelijk in staat om zeer scherpe Private Lease tarieven te bieden op de Citigo, Fabia Combi en SCALA! Zo kan uw voordeel oplopen tot € 60,- per maand. Bij de Fabia Combi en de SCALA heeft u zelfs keus uit twee actiemodellen. Bekijk onze Private Lease actiemodellen en kies uw favoriet. Wees er snel bij, want de acties gelden op onze voorraadmodellen en op=op!