SKODA acties

Ontdek hier al onze actuele SKODA acties. Van inruilpremies tot private lease en van verkoop tot onderhoud. Interessant voor particulier en zakelijk gebruik. Ontdek uw SKODA voordeel en profiteer van de beste SKODA acties. Wij hebben SKODA modellen in de Ames SKODA Centrum in Dordrecht en in de Ames vestigingen in Ridderkerk, Oud-Beijerland, Sliedrecht en Zwijndrecht. 

Kies voor zekerheid met onze WLTP acties di, 12 juni
Hoeveel verbruikt een auto? Iedereen die een auto wil kopen, kijkt logischerwijs naar het verbruik en de emissiewaarden. Dankzij de nieuwe gestandaardiseerde WLTP-rijcyclus kan deze vraag beter beantwoord worden. De test voor het meten van brandstofverbruik zal namelijk vanaf september 2018 onder omstandigheden plaatsvinden die meer lijken op de dagelijkse praktijk. De toekomst moet uitwijzen wat de impact is van deze andere meetmethode op de consumentenprijs. Wij hebben extra veel auto's besteld van de SKODA modellen die eventueel gevoelig zijn voor deze verandering zodat wij u zo lang als mogelijk is de beste prijs kunnen bieden. Bekijk ons aanbod en kies voor prijszekerheid.
SKODA Zomercheck nu voor € 19,95 do, 07 juni
Deze zomer gaat u onbezorgd de (Europese) weg op met de ŠKODA Vakantiecheck. Zo geniet u zorgeloos van die welverdiende vakantie. Tijdens de vakantiebeurt wordt uw ŠKODA gecheckt op 30 belangrijke punten. Denk hierbij aan banden, remmen, verlichting, zicht op de weg, motor(vloeistoffen), het onderstel en de carrosserie. U krijgt bovendien een Simply Clever zwemband cadeau, in de vorm van een reserveband. Leuk voor op vakantie! Plan vandaag nog een afspraak in onze werkplaats.
SKODA KAROQ Clever Edition ma, 28 mei
De Clever Edition is een actiemodel van de toch al voordelige Ambition Business en is enkel uitgevoerd met 1.0 TSI motor. De ŠKODA KAROQ Clever Edition is er al vanaf € 29.790 (handgeschakeld) met een maximaal voordeel van € 1.160. De meerprijs voor DSG automaat is € 2.800. Let op, de KAROQ Clever Edition is gelimiteerd bestelbaar. Interesse in deze nieuwe uitvoering van de SKODA KAROQ? Bekijk onze voorraad of kom naar onze showrooms in Dordrecht, Ridderkerk, Oud-Beijerland of Sliedrecht.
Prijsverlaging op alle Superb (Combi) voorraad ma, 09 april
Bij Ames zijn alle voorraadmodellen van de SKODA Superb en Superb Combi nu extra afgeprijsd. De Superb hatchback verenigt de stijlvolle belijning van een premium limousine in de hogere middenklasse met de ruimte en het comfort van een veelzijdige gezinsauto. De SKODA Superb biedt zeeën aan ruimte, geavanceerde technieken, ultiem comfort en premium lijnen. Zowel zakelijk als privé een super combi. Bekijk onze voorraad en pak uw korting!
SKODA Inruilvoordeel wo, 04 april
Uw huidige SKODA is nu nog meer waard! Tijdelijk geniet u van extra hoge inruilpremies op diverse SKODA modellen, waaronder de Citigo, Fabia, Rapid, Octavia en Superb. Ontdek uw SKODA inruilvoordeel snel en profiteer! Deze actie is geldig t/m 28 juni 2018.

Heeft u onze
hulp nodig?