Topscore voor Ames tijdens ŠKODA-dealer van het jaar-verkiezing

Wij zijn trots dat Ames SKODA, na een overwinning vorig jaar, nu tot runner-up is uitgeroepen in de dealer van het jaar verkiezing 2020.

Naast een bokaal ontving Ames ook een cheque t.w.v. € 2.500. Omdat we ons de laatste tijd maar al te goed beseffen hoe belangrijk goede zorg is, was een goed doel kiezen om dit bedrag aan te schenken dan ook niet moeilijk.

Op 1 juli overhandigden Reinier de Koning en Erik Drijver namens Ames de cheque aan het Vriendenfonds Albert Schweitzer ziekenhuis. Met dit geld kunnen zij o.a. wetenschappelijk onderzoek bekostigen of andere zaken waar in het normale budget geen ruimte is.

Bekijk persbericht van SKODA Nederland

v.l.n.r. : Max Remerie (Bestuurslid Vriendenfonds), Erik Drijver (Manager SKODA bij Ames), Peter van der Meer (Voorzitter Raad van Bestuur Albert Schweitzer Ziekenhuis), Marc ter Haar (Voorzitter Vriendenfonds), Tjeerd Tuitel (Directeur SKODA Nederland) en Reinier de Koning (Manager bij Ames Autobedrijf).

Lees ook

SKODA Dealer van het Jaar vr, 15 februari
Vandaag hebben wij de SKODA SCALA alvast in de showroom gehad, toen de auto weer werd opgehaald bleek waarom…. Vandaag zijn we uitgeroepen tot beste SKODA Dealer van het Jaar! Deze prijs hebben wij te danken aan een hoge klantentevredenheid in de werkplaats en de verkoop. Daarnaast is gebleken dat de Skoda rijders uit de regio ons goed weten te vinden voor het onderhoud van de auto. Wij willen alle klanten bedanken voor hun vertrouwen in ons en de vele positieve beoordelingen die we hebben mogen ontvangen.
SKODA bestaat 125 jaar ma, 20 januari
ŠKODA AUTO viert dit jaar feest! In 2020 is het 125 jaar geleden dat de onderneming werd opgericht, en 115 jaar sinds het bedrijf met de productie van auto’s begon. Daarnaast vieren ook diverse historisch belangrijke ŠKODA-modellen dit jaar opvallende jubilea.