Blogs Ames SKODA

Ames schenkt drie laptops aan Dordtse Reddingsbrigade di, 21 januari
Ames Autobedrijf schenkt drie laptops aan Dordtse Reddingsbrigade zodat zij op een goede manier verenigingsactiviteiten kunnen uitvoeren. De Dordtse Reddingsbrigade verzorgt zwemlessen volgens het Zwem ABC, leert leden hoe ze zichzelf en anderen kunnen redden uit het water.
SKODA bestaat 125 jaar ma, 20 januari
ŠKODA AUTO viert dit jaar feest! In 2020 is het 125 jaar geleden dat de onderneming werd opgericht, en 115 jaar sinds het bedrijf met de productie van auto’s begon. Daarnaast vieren ook diverse historisch belangrijke ŠKODA-modellen dit jaar opvallende jubilea.
Hiermee gaat elke KAMIQ-rijder opscheppen di, 10 december
Sinds 5 december staat de KAMIQ bij ons in de showroom. Nu kun je de stoere stads-SUV dus zelf ontdekken en ervaren. Spoiler alert: dit zijn de 5 aspecten waarmee elke KAMIQ-rijder gaat opscheppen!
Wanneer moet het mistlicht aan? En wanneer niet! do, 28 november
Het is mistig, je rijdt over de snelweg. Onder de achterbumper van je voorligger schijnt een felrode schijnwerper de wereld in – het mistachterlicht. Mag dat? Dit zeggen de wet, de ANWB en Rijkswaterstaat.
Wereldpremière ŠKODA OCTAVIA: alle details en beelden di, 12 november
ŠKODA heeft in Praag de compleet nieuwe OCTAVIA en OCTAVIA COMBI onthuld. De bestseller van het merk is langer en breder geworden dan zijn voorganger, heeft een nog ruimere kofferbak en ligt qua design helemaal in lijn met ŠKODA’s actuele designtaal.
Livestream wereldpremière nieuwe ŠKODA OCTAVIA ma, 11 november
Vanavond onthult ŠKODA in Praag de nieuwe OCTAVIA. De 30 minuten durende presentatie is hier voor iedereen die niet fysiek bij de wereldpremière aanwezig is, vanaf 19.00 uur live te volgen!