Blogs Ames SKODA

Lees hier alles over Ames en SKODA. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over toekomstige modellen, bijzondere gebeurtenissen in de showroom, speciale afleveringen, Ames in de media, onze evenementen en de maatschappelijke activiteiten die wij verrichten.

Interesse in Ames SKODA nieuws?

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Vernieuwde Škoda Superb Hatchback: nu te bestellen als First edition do, 11 april
De vernieuwde Superb is elegant, beschikt over luxe, comfort, ruimte, innovatieve hightech features en is nu te bestellen als hatchback. De Škoda Superb Hatchback 1.5 TSI MHEV First Edition is er vanaf € 43.490
Vernieuwde Škoda Octavia Combi start als First Edition do, 21 maart
De vernieuwde Octavia is scherp en modern gelijnd, met een nieuwe voor- en achterbumper en nieuwe LED-koplampen. Ontdek de nieuwe Skoda Octavia Combi.
Nieuwe Epiq aan de basis van Škoda’s elektrische gamma wo, 20 maart
Een uitbreiding van de elektrische modellen van SKODA. Ontdek de nieuwe SKODA Epiq.
De nieuwe Skoda Kodiaq di, 19 maart
Ontdek de nieuwe Skoda Kodiaq, met strakkere lijnen, een eenvoudiger interieurconcept, meer ruimte en geavanceerde connectiviteit en veiligheidsfuncties.
Škoda lanceert e-mobiliteitsoffensief met zes nieuwe elektrische modellen voor 2026 ma, 01 mei
Škoda voert het tempo van zijn e-offensief en transformatie op het gebied van elektrische mobiliteit verder op. Met de lancering van vier volledig nieuwe elektrische modellen en twee vernieuwde versies in de Enyaq iV-familie wil de Tsjechische autofabrikant zijn BEV-gamma in 2026 hebben uitgebreid tot zes modellen. Tot 2027 investeert Škoda Auto in totaal € 5,6 miljard in e-mobiliteit. Met de ‘Small’ BEV in het kleine SUV-segment, de ‘Compact’ met de naam Elroq in het compacte SUV-segment, een ruim ‘Combi’ stationwagonmodel en de 7-persoons ‘Space’ SUV gaat Škoda zijn volledig elektrische portfolio aanzienlijk uitbreiden en diversifiëren.
Ames voor het derde jaar op rij Skoda Premium Dealer van het Jaar do, 02 maart
Ames Skoda Centrum Dordrecht is door de Nederlandse Skoda-importeur voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot Skoda Premium Dealer van het Jaar. Ames heeft de prestigieuze onderscheiding vooral te danken aan het gedreven team dat zowel de particuliere als zakelijke klant altijd op nummer 1 zet. Aan de Premium Dealer van het Jaar-onderscheiding is ook een geldprijs verbonden. Ames doneerde het bedrag direct aan Stichting Debster.