Blogs Ames SKODA

Werner Budding bij Ames Skoda centrum in Dordrecht ma, 18 februari
15 februari was Werner Budding bij ons te gast voor de Skoda Scala. De Scala stond tijdelijk als primeur tentoongesteld in ons Skoda Centrum in Dordrecht vanwege het heugelijke feit dat het uitgeroepen is tot Skoda dealer van het jaar. De autojournalist was zeer te spreken over de Scala, hiervan komt binnenkort een video online.
SKODA Dealer van het Jaar vr, 15 februari
Vandaag hebben wij de SKODA SCALA alvast in de showroom gehad, toen de auto weer werd opgehaald bleek waarom…. Vandaag zijn we uitgeroepen tot beste SKODA Dealer van het Jaar! Deze prijs hebben wij te danken aan een hoge klantentevredenheid in de werkplaats en de verkoop. Daarnaast is gebleken dat de Skoda rijders uit de regio ons goed weten te vinden voor het onderhoud van de auto. Wij willen alle klanten bedanken voor hun vertrouwen in ons en de vele positieve beoordelingen die we hebben mogen ontvangen.
Welke autokleur is het populairst? do, 14 februari
Zwarte, grijze en witte auto’s domineren het Nederlandse straatbeeld. Ook in ŠKODA’s kleuren top 10 scoren ze hoog. Al blijven blauwe en rode auto’s ook onverminderd populair. Maar hoe gaat dit proces?
SKODA SCALA binnenkort in de showroom wo, 13 februari
De SKODA SCALA vrijdag 15 februari in de showroom De officiële introductie van de SKODA SCALA vindt plaats in mei dit jaar, maar Ames biedt u de unieke mogelijkheid om de nieuwste SKODA vrijdag 15 februari al te bewonderen. Van 11:00 tot 16:00 uur zal de SKODA SCALA exclusief in de showroom staan van Ames SKODA Centrum in Dordrecht. Pak deze buitenkans!
Wintersporters gaan slecht voorbereid op reis di, 12 februari
Van de miljoen Nederlanders die hun vakantie vieren op de pistes gaat een groot deel slecht voorbereid. Zo gaat van de 85% vakantiegangers die met de auto gaan maar liefst 120.000 zonder sneeuwketting de bergen in.
Veranderingen voor zakelijk rijden in 2019 do, 07 februari
Bijtelling, milieu-investeringsaftrek, bpm, motorrijtuigenbelasting en btw. Wie de belastingen rondom mobiliteit een beetje wil volgen, heeft er een hele klus aan. Reden om de 10 meest gestelde vragen op een rijtje te zetten. Met het antwoord uiteraard.

Heeft u onze
hulp nodig?