Blogs Ames SKODA

Lees hier alles over Ames en SKODA. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over toekomstige modellen, bijzondere gebeurtenissen in de showroom, speciale afleveringen, Ames in de media, onze evenementen en de maatschappelijke activiteiten die wij verrichten.

Interesse in Ames SKODA nieuws?

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

SKODA ENYAQ iV en FABIA ‘Best-in-class 2021’ bij Euro NCAP-test di, 11 januari
Euro NCAP heeft de elektrische ŠKODA ENYAQ iV en de vierde-generatie ŠKODA FABIA uitgeroepen tot ‘Best-in-class Cars of 2021’. Dit betekent dat deze twee ŠKODA-modellen het veiligst waren van alle auto’s die Euro NCAP vorig jaar in hun respectievelijke klassen testte.
ENYAQ iV wint Gouden Stuurwiel voor Beste Elektrische SUV do, 18 november
De ŠKODA ENYAQ iV heeft een felbegeerde ‘Gouden Stuurwiel’ award in de wacht gesleept. De elektrische ENYAQ iV viel in de categorie voor elektrische SUV's.
Gouden Stuurwiel voor Audi en SKODA do, 18 november
Zowel Audi als Skoda is tijdens de 2021-editie van de Gouden Stuurwiel-verkiezing in de prijzen gevallen.
Huisdier in je auto vervoeren? 6 tips voor dierendag ma, 04 oktober
Of u nu een hond, een kat of een knuffelzwijntje hebt, huisdieren maken deel uit van het gezin. Maar hoe moet u deze in uw auto vervoeren? Lees hier 6 tips!
Waarom de SKODA FABIA de perfecte eerste auto is do, 30 september
Uw eerste auto is speciaal door de avonturen die u ermee beleeft. Misschien denkt u later terug aan 2021, het jaar waarin de ŠKODA FABIA uw eerste auto werd.
Uw kofferbak als brievenbus - wanneer is het zo ver? do, 30 september
Nederland gaat weer naar kantoor en dus staat de postbode vaker voor een dichte deur. Als hij uw pakketje toch eens kon achterlaten in de kofferbak van uw SKODA…