Blogs Ames SKODA

Lees hier alles over Ames en SKODA. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over toekomstige modellen, bijzondere gebeurtenissen in de showroom, speciale afleveringen, Ames in de media, onze evenementen en de maatschappelijke activiteiten die wij verrichten.

Interesse in Ames SKODA nieuws?

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Ames steunt klimaatneutrale wedstrijd FC Dordrecht vr, 26 augustus
Amega Groep - Ames - AA Lease, TopGrass, Mourik, Yasbouw en de supportersvereniging hebben ervoor gezorgd dat binnen twee weken na de lancering van de eerste klimaatneutrale wedstrijd in het Nederlands Betaald Voetbal het Matchoholic Stadion op 19 2023 mei al volledig is uitverkocht.
Ames voor het tweede jaar op rij ''ŠKODA Premium Dealer van het Jaar'' vr, 11 maart
Ames ŠKODA Centrum Dordrecht is door de Nederlandse ŠKODA-importeur voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot ŠKODA Premium Dealer van het Jaar. Ames heeft de prestigieuze onderscheiding vooral te danken aan het gedreven team dat zowel de particuliere als zakelijke klant altijd op nummer 1 zet. Aan de Premium Dealer van het Jaar-onderscheiding is ook een geldprijs verbonden. Ames doneerde het bedrag direct aan het Vriendenfonds van het Albert Schweizer Ziekenhuis in Dordrecht.
SKODA ENYAQ iV Coupe Preview 19 maart wo, 23 februari
Op zaterdag 19 maart zal de ENYAQ iV Coupe één middag in de showroom staan, dit gaat om een ENYAQ iV Coupe RS in de kleur Mamba Green. Proefrijden is nog niet mogelijk, maar u krijgt wel de unieke kans om als eerste in Nederland kennis te maken met deze sportieve elektrische coupé variant van de populaire ENYAQ iV.
SKODA ENYAQ iV en FABIA ‘Best-in-class 2021’ bij Euro NCAP-test di, 11 januari
Euro NCAP heeft de elektrische ŠKODA ENYAQ iV en de vierde-generatie ŠKODA FABIA uitgeroepen tot ‘Best-in-class Cars of 2021’. Dit betekent dat deze twee ŠKODA-modellen het veiligst waren van alle auto’s die Euro NCAP vorig jaar in hun respectievelijke klassen testte.
ENYAQ iV wint Gouden Stuurwiel voor Beste Elektrische SUV do, 18 november
De ŠKODA ENYAQ iV heeft een felbegeerde ‘Gouden Stuurwiel’ award in de wacht gesleept. De elektrische ENYAQ iV viel in de categorie voor elektrische SUV's.
Gouden Stuurwiel voor Audi en SKODA do, 18 november
Zowel Audi als Skoda is tijdens de 2021-editie van de Gouden Stuurwiel-verkiezing in de prijzen gevallen.