Blogs Ames SKODA

Lees hier alles over Ames en SKODA. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over toekomstige modellen, bijzondere gebeurtenissen in de showroom, speciale afleveringen, Ames in de media, onze evenementen en de maatschappelijke activiteiten die wij verrichten.

Interesse in Ames SKODA nieuws?

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Škoda lanceert e-mobiliteitsoffensief met zes nieuwe elektrische modellen voor 2026 ma, 01 mei
Škoda voert het tempo van zijn e-offensief en transformatie op het gebied van elektrische mobiliteit verder op. Met de lancering van vier volledig nieuwe elektrische modellen en twee vernieuwde versies in de Enyaq iV-familie wil de Tsjechische autofabrikant zijn BEV-gamma in 2026 hebben uitgebreid tot zes modellen. Tot 2027 investeert Škoda Auto in totaal € 5,6 miljard in e-mobiliteit. Met de ‘Small’ BEV in het kleine SUV-segment, de ‘Compact’ met de naam Elroq in het compacte SUV-segment, een ruim ‘Combi’ stationwagonmodel en de 7-persoons ‘Space’ SUV gaat Škoda zijn volledig elektrische portfolio aanzienlijk uitbreiden en diversifiëren.
Ames voor het derde jaar op rij Skoda Premium Dealer van het Jaar do, 02 maart
Ames Skoda Centrum Dordrecht is door de Nederlandse Skoda-importeur voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot Skoda Premium Dealer van het Jaar. Ames heeft de prestigieuze onderscheiding vooral te danken aan het gedreven team dat zowel de particuliere als zakelijke klant altijd op nummer 1 zet. Aan de Premium Dealer van het Jaar-onderscheiding is ook een geldprijs verbonden. Ames doneerde het bedrag direct aan Stichting Debster.
ŠKODA ENYAQ iV: opnieuw de bestverkochte EV van Nederland di, 03 januari
Voor het tweede jaar op rij is de ŠKODA ENYAQ iV de bestverkochte elektrische auto van Nederland. In 2022 verkocht ŠKODA 5.469 exemplaren van de ENYAQ iV en ENYAQ COUPÉ iV. Particuliere en zakelijke klanten kiezen de SUV en SUV-coupé vooral vanwege alle praktische eigenschappen en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Mede door die pluspunten is de ENYAQ iV afgelopen jaar ook uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar 2023.
Muziek afspelen in de auto: kabeltje of bluetooth? ma, 07 november
Als je muziek wil afspelen van je telefoon, gebruik je voor de beste audiokwaliteit dan een kabeltje of bluetooth? Of toch Apple CarPlay en Android Auto? De audio-experts van ŠKODA geven raad.
ŠKODA ENYAQ iV uitgeroepen tot Zakenauto van het Jaar 2023 do, 29 september
De ŠKODA ENYAQ iV is vandaag gekroond tot ‘Zakenauto van het Jaar 2023’. In een concurrerend veld van deelnemers die meedongen naar de felbegeerde titel was het met name het veelzijdige totaalpakket van de ENYAQ iV dat voor de vakjury de doorslag gaf. Afgelopen jaar won de populaire EV van ŠKODA in deze jaarlijkse verkiezing ook al de prijs voor ‘Beste Nieuwkomer van het Jaar 2022’.
Ames steunt klimaatneutrale wedstrijd FC Dordrecht vr, 26 augustus
Amega Groep - Ames - AA Lease, TopGrass, Mourik, Yasbouw en de supportersvereniging hebben ervoor gezorgd dat binnen twee weken na de lancering van de eerste klimaatneutrale wedstrijd in het Nederlands Betaald Voetbal het Matchoholic Stadion op 19 2023 mei al volledig is uitverkocht.