Ames uitgeroepen tot 'Beste SKODA Dealer van het Jaar'


Vrijdag 15 februari hebben wij de SKODA SCALA alvast in de showroom gehad, toen de auto weer werd opgehaald bleek waarom…. Vandaag zijn we uitgeroepen tot beste 'SKODA Dealer van het Jaar!'

Deze prijs hebben wij te danken aan een hoge klantentevredenheid in de werkplaats en de verkoop. Daarnaast is gebleken dat de SKODA rijders uit de regio ons goed weten te vinden voor het onderhoud van de auto. Wij willen alle klanten bedanken voor hun vertrouwen in ons en de vele positieve beoordelingen die we hebben mogen ontvangen.

Bekijk SKODA Dealer van het Jaar acties

 

Persbericht SKODA Nederland:

Ames Autobedrijf uit Dordrecht is door ŠKODA Nederland uitgeroepen tot Dealer van het Jaar 2019. Binnen zes jaar na het verwerven van het ŠKODA-dealerschap mag Ames Autobedrijf zich nu al de beste ŠKODA-dealer van ons land noemen.

Ames Autobedrijf – dat al meer dan zeventig jaar bestaat – heeft een ŠKODA-dealerbedrijf in Dordrecht en drie servicecentra in Dordrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. Volgens Tjeerd Tuitel, directeur van ŠKODA Nederland, scoort Auto Ames hoog op alle disciplines van een dealerbedrijf. “Ames Autobedrijf is een professionele organisatie en zal aan zijn klanten nooit ‘nee’ verkopen. De hele organisatie is doordrongen van het belang van gastheerschap en doet veel aan opleiding. Bovendien streeft Ames Autobedrijf duurzame mobiliteit na, onder meer in samenwerking met de gemeente Dordrecht.”

Criteria Dealer van het Jaar
De prestatie van alle ŠKODA-dealers in Nederland wordt gemeten over de 12 maanden voorafgaand aan de bekendmaking van de uitverkorene. Naast kwantitatieve doelen worden er ook veel kwalitatieve doelen gesteld waaruit moet blijken dat een dealer zijn zaken in zowel de showroom als in de werkplaats goed op orde heeft. De uitkomsten van tevredenheidsonderzoeken onder ŠKODA-rijders wegen zwaar mee in de einduitslag omdat deze praktijkdeskundigen hun ŠKODA-dealer als allerbesten kunnen beoordelen. De importeur meet daarnaast op zaken als de klantloyaliteit in de werkplaats en de verkoopprestatie van nieuwe auto’s.

Lees ook

Ames SEAT dealer van het jaar 2019! do, 24 januari
Ames Auto Casa is uitgeroepen tot beste SEAT dealer van Nederland en kreeg deze week de “Best Dealer Award” uitgereikt. Ames Auto Casa is beoordeeld op de prestaties van o.a. klantentevredenheid en deskundigheid. We zijn maar wat trots!