Ames SEAT dealer van het jaar 2019!


Ames Auto Casa is uitgeroepen tot beste SEAT dealer van Nederland en kreeg deze week de “Best Dealer Award” uitgereikt. Alle SEAT dealers zijn beoordeeld op de prestaties van o.a. klantentevredenheid en deskundigheid. We zijn trots dat wij hierin het hoogste gescoord hebben.

Persbericht SEAT Nederland

SEAT heeft Ames Auto Casa uitgeroepen tot beste SEAT-dealer van Nederland. De Dordtse dealer ontving deze gerenommeerde onderscheiding uit handen van Maarten Janssen, directeur van SEAT Nederland, vanwege de uitstekende prestaties op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid, sales en aftersales. Ames Auto Casa won de award ook al in 2015.

De uitreiking van de jaarlijkse ‘Best Dealer Award’ vond deze week plaats in Utrecht tijdens de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst voor de Nederlandse SEAT-dealerorganisatie. Leen de Koning en Kees Peels, de directieleden van Ames Auto Casa, zijn zeer content met de prestigieuze prijs. “Het succes van het bedrijf is gebaseerd op de inzet, motivatie en focus van onze medewerkers om de klanten optimaal van dienst te zijn,” aldus Leen de Koning. Volgens Kees Peels “combineert Ames Auto Casa een goede verkoopprestatie met een zeer hoge klantentevredenheid. Dat is in onze branche een cruciale factor.''

Ames directieleden Leen de Koning (links) en Kees Peels (rechts) ontvangen de 'Best Dealer Award' uit handen van Maarten Janssen, directeur van SEAT Nederland.

Ames directieleden Leen de Koning (links) en Kees Peels (rechts) ontvangen de 'Best Dealer Award' uit handen van Maarten Janssen, directeur van SEAT Nederland.

Ames Auto Casa

Ames, het familiebedrijf waar SEAT-dealer Ames Auto Casa onder valt, heeft meer dan honderd jaar historie. Door mee te gaan met de tijd en klanten op nummer één te zetten, is Ames uitgegroeid tot een van de grootste dealerorganisaties van Nederland.

Lees ook

Ames Auto Casa beste Arval afleverspecialist ma, 10 december
Onlangs was er een bijeenkomst bij Arval voor afleverspecialisten waarop Ames Auto Casa met een 9.5 werd uitgeroepen tot de beste afleverspecialist van al hun leveranciers. Rob Kievit en Leo van Nieuwenhuijzen mochten op het podium een Arval fiets in ontvangst te nemen van Marien Kreuger (directeur Operations) van Arval.
De CUPRA Ateca is nu bestelbaar do, 08 november
De CUPRA Ateca is uniek, verfijnd en levert topprestaties. Daarmee is hij dé perfecte eerste auto van het nieuwe performance-merk CUPRA. Onder zijn sportieve uiterlijk schuilt een stijlvol interieur en een 221 kW/300 pk sterke 2.0-liter TSI-benzinemotor. De CUPRA Ateca is vanaf nu te bestellen en heeft een vanafprijs van € 57.950.