Blogs Ames SEAT

Lees hier alles over Ames en SEAT. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over toekomstige modellen, bijzondere gebeurtenissen in de showroom, speciale afleveringen, Ames in de media, onze evenementen en de maatschappelijke activiteiten die wij verrichten.

Interesse in Ames SEAT nieuws?

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Ames Auto Casa uitgeroepen tot SEAT Dealer van het jaar 2024 vr, 12 januari
Bij de landelijke SEAT Nieuwjaarsborrel, is Ames Auto Casa op 10 januari jl. twee maal in de prijzen gevallen. Ames Auto Casa is SEAT Dealer van het jaar 2024 én SEAT Service Dealer van het jaar. Dit succes vieren we graag met u. Meld u nu alvast aan voor de SEAT Dealer van het jaar acties.
Tourrit SEAT Ronda voor het goede doel vr, 30 juni
Vanwege het 40 jarig bestaan van het merk SEAT had Ames Auto Casa een aantal dagen de beschikking over een 40 jaar oude SEAT Ronda. Dit model werd in april 1983 op de markt gebracht en is nu een prachtige klassieker geworden. We wilden graag iets leuks doen met deze auto en daarom hadden we stichting MBO benaderd met de vraag of zij personen kennen die het verdienen om een middag met deze oldtimer op pad te gaan. We hebben twee aansprekende tourritten gemaakt en hiermee de twee deelnemers een vreugdevolle dag bezorgd.
Opnieuw topscores voor Ibiza en Arona in nog strengere Euro NCAP-veiligheidstests di, 18 oktober
Vijf jaar nadat ze al topscores behaalden in de strenge Euro NCAP-veiligheidstests, hebben de vernieuwde SEAT Ibiza en Arona hun hoge veiligheidsniveau opnieuw onderstreept. Ondanks de nog strengere veiligheidscriteria van Euro NCAP noteerden beide modellen recent opnieuw de maximale score van vijf sterren. Waarmee het complete SEAT-gamma wordt geleverd met uitsluitend topcijfers in veiligheid.
Autovisie Dubbeltest: SEAT Leon vs Opel Astra do, 18 augustus
Autovisie organiseerde een ''Dubbeltest'' met de SEAT Leon en de Opel Astra. De C-segment Hatchback’s Opel Astra en de SEAT Leon zijn uitgegroeid tot elkaars grote tegenpolen. Ze hebben beiden geen premium aspiraties maar een strak interieur en licht-dynamische rijeigenschappen komen wel terug bij de auto’s . De twee lijken erg op elkaar, maar welke is nu de echte winnaar?
AUTOBEST roept SEAT Leon uit tot ‘Best Buy Car of Europe 2021’ ma, 04 oktober
De SEAT Leon is bekroond met de AUTOBEST ‘Best Buy Car of Europe 2021’ award. SEAT ontving de onderscheiding in Barcelona tijdens de AUTOBEST Gala Awards.
Nieuwe SEAT Ibiza krijgt instapversie onder 20.000 euro do, 30 september
De nieuwe Ibiza die SEAT deze zomer introduceerde, heeft nu een nieuw instapmodel gekregen: de Ibiza Reference. Deze uitvoering heeft een complete uitrusting en een aantrekkelijke vanafprijs van €19.700.