Ames Auto Casa beste Arval afleverspecialist

 

Onlangs was er een bijeenkomst bij Arval voor afleverspecialisten waarop Ames Auto Casa met een 9.5 werd uitgeroepen tot de beste afleverspecialist van al hun leveranciers. Rob Kievit en Leo van Nieuwenhuijzen mochten op het podium een Arval fiets in ontvangst te nemen van Marien Kreuger (directeur Operations) van Arval. 

Ames viel met een tweede plek voor de merken Audi en Volkswagen ook in de prijzen.

arval ames

Bekijk ook

De CUPRA Ateca is nu bestelbaar do, 08 november
De CUPRA Ateca is uniek, verfijnd en levert topprestaties. Daarmee is hij dé perfecte eerste auto van het nieuwe performance-merk CUPRA. Onder zijn sportieve uiterlijk schuilt een stijlvol interieur en een 221 kW/300 pk sterke 2.0-liter TSI-benzinemotor. De CUPRA Ateca is vanaf nu te bestellen en heeft een vanafprijs van € 57.950.
The Financial Times: ‘SEAT een van de Europese leiders in digitale transformatie’ ma, 26 november
Het prestigieuze Britse dagblad the Financial Times ziet SEAT als een van de Europese leiders in digitale transformatie. Samen met Google, Nesta en The Innovation Foundation selecteerde het dagblad honderd organisaties, mensen en bedrijven uit 4.000 inzendingen. Die werden vervolgens beoordeeld op hun rol in de digitale transformatie binnen Europa, de sleutelrol die zij vervullen in economische groei en de manier waarop zij banen creëren en nieuwe markten betreden. Volgens the Financial Times scoort SEAT vooral door het open innovatieprogramma van de onderneming, om de digitale uitdagingen bij de productie in de fabriek in Barcelona aan te pakken.