Volkswagen Introducties 2024

De Ames showrooms gaan er in 2024 anders uit zien, want Volkswagen gaat maar liefst 10 nieuwe modellen introduceren in 2024! De eerste showroomintroducties hebben al plaatsgevonden: de Touareg en de T-Cross zijn nu in onze showrooms te bewonderen. Daar komen in de loop van het jaar onder andere de Nieuwe Tiguan, de vernieuwde Golf en de Volkswagen Tayron bij. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de Volkswagen Introducties in 2024? Schrijf u dan in voor de Introductie nieuwsbrief.

 

Klik op de naam van de maand om direct naar de introductie(s) van die maand te gaan.

Januari

Volkswagen Touareg

De Volkswagen Touareg heeft een flinke update gekregen. Na enige tijd afwezig te zijn geweest in de Nederlandse markt is deze grote premium Volkswagen SUV weer leverbaar. Het uiterlijk van de Touareg is versterkt en het interieur van de Touareg bestaat uit hoogwaarige technologie. In Nederland is de Touareg standaard in een plug-in hybride aandrijflijn verkrijgbaar. Daarnaast is deze SUV als eerste Volkswagen voorzien van Matrix HD koplampverlichting. De Volkswagen Touareg is verkrijgbaar als Elegance en R-line en staat nu bij ons in de showrooms.

 

Meer over de Touareg

Februari

Volkswagen Passat

De volledig nieuwe Passat staat nu in de Ames showrooms! Deze iconische stationwagen is voortaan altijd geëlektrificeerd. Als plug-in hybride biedt de Volkswagen Passat premium comfort en heeft nog meer bagageruimte dan voorheen. De Volkswagen Passat is nu al te bestellen in 4 uitvoeringen: Volkswagen Passat, Passat Business, Elegance Business en de R-Line Business. 

 

Meer over de Passat

 

T-Cross 2024

Volkswagen T-Cross

De vernieuwde T-Cross staat nu in de Ames showrooms! Deze T-Cross heeft is nu nóg comfortabeler. De compacte SUV van Volkswagen biedt standaard meer luxe met standaard LED-verlichting, zachte bekledingsmaterialen, een 16 inch touchdisplay multimediasysteem en meer. De vernieuwde T-Cross is bestelbaar in twee uitvoeringen: de T-Cross en de T-Cross R-line. 

 

Meer over de T-Cross

Plan direct uw proefrit

ID.4 en ID.5 Upgrade

Zowel de Volkswagen ID.4 als de ID.5 krijgen een belangrijke update. Deze elektrische Volkswagen modellen krijgen nu ook het snellere infotainmentsysteem dat ook in de Volkswagen ID.7 is ingebouwd. De ID.4 en Volkswagen ID.5 komen tevens in Pro Business uitvoeringen beschikbaar en beschikken dan over onder andere een standaard elektrisch bedienbare achterklep en meer optiepakketten, zoals het Design Pakket (met o.a. LED Matrix-verlichting), het Interieur Style Pakket (o.a. een verwarmd stuurwiel), het Multimedia Pakket (o.a. Navigatie Discover Pro) en het Assistance Pakket (geavanceerde en praktische veiligheidsvoorzieningen). 

 

Meer over de huidige ID.4

Meer over de huidige ID.5

 

 

Maart

De nieuwe Volkswagen Tiguan

In november 2023 hebben we de nieuwe Volkswagen Tiguan al even mogen bewonderen in onze showroom in Dordrecht. Op donderdag 7 maart 2024 mogen we de vernieuwde versie van het meest succesvolle Volkswagen model in onze showrooms bewonderen. De nieuwe Tiguan heeft verbeteringen aan het design, het interieur en hoogwaardige technologie. De Tiguan, Tiguan Life Edition en de benzine variant R-Line Business zijn nu al bestelbaar. De Tiguan e-Hybrid is nog niet bestelbaar, daar zijn momenteel nog een zeer beperkt aantal productieplekken voor te reserveren.

 

Plan direct uw proefrit

Meer over de nieuwe Tiguan

Tiguan eHybrid reserveren

 

Mei

De ID. Buzz 6/7-zitter

De ID. Buzz krijgt in 2024 een extra dimensie. De populaire ID.Buzz komt beschikbaar in een langere wielbasis, waardoor deze plaats gaat bieden voor 5, 6 of zelfs 7 personen. Hiermee neemt het totale laadvolume toe tot maar liefst 2.679 liter. Zelfs met 7 zitplaatsen zal er nog 306 liter over zijn! 

Behalve de extra lange wielbasis, wordt het interieur geïnnoveerd. Het digitale dashboard van 13,5 cm en het touchdisplay voor het infotainmentsysteem van 32,8 cm, is eenvoudiger te bedienen door nieuwe software. Ook zal de head-up display zijn entree in de ID. Buzz maken. Zowel het interieur als het exterieur wordt verfijnd met het slimme panoramadak, die door de touchslider of een stemcommando van transparant naar ondoorzichtig kan worden gewijzigd. 

 

Meer over deze ID.Buzz

 

Juni

Vernieuwde Golf en Golf Variant

De Volkswagen Golf bestaat 50 jaar! De meest succesvolle Volkswagen auto in Europa zal nu nog verder worden verbeterd. Zo krijgt de vernieuwde Golf een nieuw infotainmentsysteem en een nieuwe plug-in hybride aandrijflijn. Ook het design van de Golf wordt gemoderniseerd met een scherper gelijnde voorbumper, LED-koplampen en LED-achterlichtunits, nieuwe kleuren, velgen en optioneel een verlicht Volkswagen logo in het front. 

 

Meer over de vernieuwde Golf

 

 

 

ID.7 Tourer

In 2019 werd deze concept car getoond tijdens de Internationale Autoshow van Los Angeles als ID. Space Vizzion. Dit concept model komt in 2024 op de Europese markt onder de naam ID.7 Tourer. De eerste elektrische Volkswagen stationwagen biedt veel ruimte dankzij de lange wielbasis. Met 5 personen aan boord is er maar liefst 545 liter bagagevolume beschikbaar. Met ingeklapte achterbank zal het bagagevolume toenemen tot wel 1.714 liter. Ook zal de ID.7 Tourer, net als andere ID.modellen, gebaseerd zijn op op het MEB-platform. 

De ID.7 Tourer is recent onthuld! De eerste beelden kunt u nu zien via onderstaande button.

 

Meer over de ID.7 Tourer

 

 

December

Volkswagen Tayron

De Volkswagen Tiguan Allspace wordt vervangen voor de Volkswagen Tayron. Hoe de grootste SUV van Volkswagen er exact uit gaat zien wordt binnenkort bekend gemaakt. Wel verwachten we de Volkswagen Tayron aan het einde van 2024 in onze showrooms. 

 

Blijf op de hoogte

 

Wilt u meer weten over de introducties?

Via onderstaand formulier kunt u uw vragen stellen en inschrijven voor de introductie nieuwsbrief. We houden u graag vrijblijvend op de hoogte van de Volkswagen Introducties in 2024.