Ames steunt zorgmedewerkers van Albert Schweitzer Ziekenhuis

Ames is benaderd door het Albert Schweitzer Ziekenhuis om tasjes ter beschikking te stellen waar lokale ondernemers diverse artikelen in kunnen doen om alle medewerkers een hart onder de riem te steken. Natuurlijk helpen wij graag mee, want ook Ames heeft grote bewondering voor alle zorgmedewerkers. Deze tasjes worden uitgedeeld aan 3.000 medewerkers van het ASZ. De inhoud varieert van fruit en chocolade tot doucheschuim van Rituals. Op de foto staan twee zorgkanjers die het tasje al hebben ontvangen.

Lees ook

Vrijwillige chauffeur via Stichting Werkshop wo, 15 april
Vanuit de samenwerking tussen Stichting MBO en Stichting Werkshop is meneer Zahidi begonnen als vrijwilliger bij Ames Audi Centrum. Hij helpt ons bij het halen en brengen van klantauto’s die bij ons in de werkplaats een afspraak hebben. Meneer Zahidi is zelf bezig met zijn opleiding om taxichauffeur te worden. Via onze werkervaringsplek leert hij de Nederlandse werkcultuur beter kennen en draagt hij bij Ames tegelijkertijd ook zijn steentje bij in deze bewogen tijd.
Autorijden tijdens het coronavirus: tips van ons wo, 25 maart
De hele wereld is in de ban van het coronavirus. Ongetwijfeld heb je meegekregen dat het advies is om zoveel mogelijk thuis te blijven. Maar dat kan natuurlijk niet altijd, soms móet je ergens naartoe met de auto. Wij hebben tips hoe dit zo hygiënisch mogelijk kan.