3x Volkswagen up! voor Van Leeuwen Smartrepair & Car Cleaning wo, 20 maart
Onze Volkswagen collega Robin Hardenbol heeft drie Volkswagen up! modellen afgeleverd aan Van Leeuwen Smartrepair & Car Cleaning. Dit was een mooie teamprestatie! Zo heeft PSB Bedrijfswageninrichting geholpen met de vloer, AA Lease verzorgde de leasecontracten en Van Leeuwen zelf heeft -zoals zij voor elke Ames aflevering doen- de auto's gepoetst en bestickerd. Met de nieuwe bedrijfswagens kan Van Leeuwen Smartrepair & Car Cleaning snel en makkelijk naar klanten toe om de auto's te poetsen, reinigen, wassen en waxen. Wij wensen jullie veel succes en rijplezier!
Ames steunt Make a Memory wo, 20 maart
Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) t/m 17 jaar. De stichting heeft een landelijk netwerk van 140 fotografen. De foto’s worden thuis of in het ziekenhuis gemaakt. Er zijn voor ouders geen kosten aan verbonden, alle onkosten worden gedragen door sponsoren. Het ontvangen van deze tastbare herinnering helpt daadwerkelijk bij de verwerking van het grote verlies. Het officieel erkennen BRP is ook een belangrijke stap. Ames Autobedrijf is een maatschappelijk betrokken onderneming en ondersteunt dit initiatief door een VW Up ter beschikking te stellen zodat Make a Memory door het gehele land mobiel is. Reinier de Koning overhandigde onlangs de sleutels aan de oprichter van de stichting, Rian van Schaik.
Volkswagen T-Cross preview ma, 18 maart
Op zaterdag 16 maart mochten wij ruim honderd geïnteresseerden ontvangen tijdens de Volkswagen T-Cross Preview Event. Wij hadden een zwarte en een oranje T-Cross in de showroom staan die spectaculair onthuld zijn met behulp van tv's en Volkswagen presentator. De nieuwe Volkswagen SUV is verkrijgbaar vanaf € 22.621 en is nu al te bestellen en zal vanaf week 16 structureel bij ons in de showroom te bewonderen zijn.
Ames Autobedrijf officieel Erkend Duurzaam ma, 11 maart
Wethouder Tycho Jansen (Economie) heeft gistermiddag met directeur Leen de Koning van Ames Autobedrijf bij de vestiging in Zwijndrecht het dak met 350 nieuwe zonnepanelen officieel geopend. Daarmee zet Ames weer een extra stap in het verduurzamen van de bedrijfsvoering en mag het bedrijf zich nu een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf noemen.
Powerbank voor elektrische auto’s ma, 11 maart
Volkswagen heeft op de autosalon van Genève een vrijwel productierijpe designstudie van zijn flexibele laadstation gepresenteerd. Door de compacte afmetingen is deze ‘powerbank voor elektrische auto’s’ op elke gewenste plek neer te zetten. De powerbank is te verbinden met het elektriciteitsnet, maar ook zonder deze verbinding kunnen vier auto’s tegelijkertijd worden geladen, waarvan twee via gelijkstroom (snelladen). Het laadstation kan ook worden gebruikt voor de opslag van groene stroom om zo CO2-neutrale mobiliteit mogelijk te maken. De productie start in 2020.
Autosalon Genève do, 07 maart
Bekijk hier alle primeurs op de Autosalon in Genève. Overzichtelijk gepresenteerd voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA. Het doel van een autotentoonstelling is om het publiek te tonen hoe de automarkt zich ontwikkelt. Autofabrikanten onthullen er nieuwe modellen die het komende jaar bij de dealer zullen staan. Conceptcars geven een idee van de verre toekomst.

Heeft u onze
hulp nodig?

Facebook
linkedin logo
Twitter
Youtube
Instagram