Ames Volkswagen Blogs

Lees hier alles over Ames en Volkswagen, het oudste merk dat wij al meer dan 70 jaar met trots voeren. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over toekomstige modellen, bijzondere gebeurtenissen in de showroom, speciale afleveringen, Ames in de media, onze evenementen en de maatschappelijke activiteiten die wij verrichten.

Interesse in Ames Volkswagen nieuws?

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Volkswagen Groep lanceert nieuwe strategie met focus op elektrische, zelfrijdende auto’s wo, 14 juli
De Volkswagen Groep heeft een nieuwe strategie gepresenteerd: NEW AUTO. Met de focus op sterke merken en wereldwijde technologieplatforms.
Eerste Over-the-Air update voor Volkswagen ID.-modellen wo, 07 juli
Volkswagen gaat ID.-modellen regelmatig voorzien van software-updates. Daarmee wordt Volkswagen het eerste en enige volumemerk dat deze innovatieve Over-the-Air updates op brede schaal beschikbaar maakt voor klanten.
Airco onderhoud & tips ma, 05 juli
Met de warme dagen is een goed werkende airco in uw auto wel erg comfortabel en fijn, maar ook veiliger en gezonder. Het airco systeem in uw auto heeft weleens onderhoud nodig, maar wanneer moet dat en hoe merkt u dat? Ook hebben wij een aantal handige tips voor u om meer rendement uit uw airco te halen. U leest het allemaal in deze blog.
Volkswagen ID.4 GTX proefrit dagen di, 29 juni
Van dinsdag 29 juni t/m zaterdag 3 juli hebben wij de beschikking over een Volkswagen ID.4 GTX waarmee u kunt proefrijden. Zodoende krijgt u de unieke kans om al ver voor de officiële marktintroductie (eind augustus) de rijprestaties van deze sportieve elektrische SUV te ervaren. Interesse? Meld u dan snel aan, want wij hebben beperkte capaciteit.
Hoe moet u auto rijden in de bergen? ma, 28 juni
Autorijden in de bergen is heel anders dan op vlakke wegen, dus komt er ook een heel andere rijstijl bij kijken. Door een andere rijstijl aan te nemen in de bergen, voorkomt u dat u stil komt te staan met een oververhitte motor, weggebrande koppeling of remschijven die gloeiend heet zijn.
Volkswagen e-up! is terug van weggeweest di, 15 juni
De e-up! is terug van weggeweest. Deze meest compacte elektrische Volkswagen is helemaal in zijn element in de stad en brengt u nu ook veel verder. Inclusief een complete uitrusting is de e-up! er vanaf € 25.850. De actieradius van meer dan 250 km maakt de nieuwe e-up! ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer en weekendjes weg.