Ames Volkswagen Blogs

Lees hier alles over Ames en Volkswagen, het oudste merk dat wij al meer dan 70 jaar met trots voeren. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over toekomstige modellen, bijzondere gebeurtenissen in de showroom, speciale afleveringen, Ames in de media, onze evenementen en de maatschappelijke activiteiten die wij verrichten.

Interesse in Ames Volkswagen nieuws?

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Onze showrooms zijn weer open volgens reguliere openingstijden! wo, 26 januari
Met groot plezier kunnen wij u melden dat onze showrooms weer iedereen weer open zijn volgens onze reguliere openingstijden! Dit betekent dat afleveringen, proefritten en verkoopafspraken weer vanuit de showrooms kunnen plaatsvinden. Ook kunt u ons weer bezoeken tijdens de koopavonden op donderdagavond (Dordrecht, Zwijndrecht en Sliedrecht) of vrijdagavond (Ridderkerk en Oud-Beijerland).
Geschiedenis Volkswagen T1 Ames Classic Car ma, 10 januari
Afgelopen zaterdag was er in het Algemeen Dagblad aandacht voor de Volkswagen T1 van Ames. Directeur Leen de Koning vertelt in de rubriek ‘’Mijn Blik en Ik’’ over de geschiedenis van de T1 en hoe zijn familie verbonden is met deze iconische bus die nu als Ames Classic Car in de showroom van Ames in Zwijndrecht staat.
Amegazine: Wintereditie 2021 wo, 15 december
Deze week valt bij 180.000 huishoudens in de regio het Amegazine op de mat. Een winterse editie boordevol (auto)nieuws. U kunt de krant hier online lezen.
Volkswagen elektrificeert Europese fabrieken en transformeert Wolfsburg vr, 10 december
De Volkswagen Groep pakt door met de implementatie van de NEW AUTO-strategie, waarmee de groep tegen 2025 wereldwijd het marktleiderschap wil behalen op het gebied van elektrische mobiliteit.
Volkswagen werkt aan slim chassis van de toekomst do, 09 december
Software speelt bij Volkswagen een sleutelrol in de ontwikkeling van chassis- en stuursystemen die geschikt zijn voor autonoom rijden. De nieuwste ontwikkeling waaraan het merk werkt is de volgende generatie van een intelligent chassis en een steer-by-wire stuursysteem.
Ames sponsort Aelbert Cuyp expositie Dordrechts Museum ma, 11 oktober
Met trots kunnen we bekendmaken dat Ames sponsor is van de tentoonstelling Aelbert Cuyp in het Dordrechts Museum. Net als Ames bezit het Dordrechts Museum een rijke historie in de regio. Zo is het museum opgericht in 1842 en is het daarmee één van de oudste musea van Nederland. Achter de historische gevel ontdekt u hier zes eeuwen Nederlandse schilderkunst.