Amega Groep in Top-500 bedrijven Elsevier ma, 13 januari
Jaarlijks brengt weekblad Elsevier een editie uit met daarin de Top-500 bedrijven van Nederland. In deze top 500 staan de grootste bedrijven van Nederland gerangschikt naar omzet. Om in de lijst te komen moet een bedrijf minimaal 100 werknemers in dienst hebben en het hoofdkantoor moet in Nederland gevestigd zijn. Amega is 11 plekken gestegen en staat dit jaar op positie 220.
Nieuwe gereedschapskarren en materialen in de werkplaats wo, 08 januari
Met veel plezier hebben onze collega’s in de werkplaats hun nieuwe gereedschapskisten en nieuwe testkasten/laptops in ontvangst genomen! Daarnaast verdient uw auto de groots mogelijke zorg en daarom werken wij alleen met het beste gereedschap.
Move, exciting views on mobility ma, 06 januari
Move is een nieuwe, interactieve Mobility Experience voor jong en oud in Amsterdam. Bij Move draait alles om mobiliteit van vandaag en de toekomst.
Nieuwe VW Golf is een mensenredder do, 19 december
De nieuwe Volkswagen Golf is de eerste auto in zijn klasse die zichzelf in veiligheid brengt zodra de bestuurder onwel of bewusteloos wordt. Dit zegt het AD.
Nederland bereikt mijlpaal van 50.000 publieke laadpunten wo, 18 december
Nederland heeft in november de mijlpaal van 50.000 publieke laadpunten bereikt. Eind 2018 waren er ruim 37.000 publieke laadpunten en dit aantal is dit kalenderjaar al met ruim 35 procent gegroeid tot 50.479 stuks.
Amega Fleet op voorpagina Port of Business Drechtsteden di, 10 december
Amega Fleet kleurt de voorpagina van Port of Business Drechtsteden nummer 7. Amega Fleet levert een groot aantal producten en diensten voor wagenparken. Hierbij biedt zij geheel op maat totaaloplossingen op het gebied van fleetmanagement en mobiliteitsoplossingen. Jacob Huijser en Alexandra Severijn vertellen in het magazine hoe Amega Fleet inspeelt op de veranderende mobiliteitsoplossingen waarbij duurzame mobiliteit een belangrijke rol speelt.