Ames Volkswagen Blogs

Lees hier alles over Ames en Volkswagen, het oudste merk dat wij al meer dan 70 jaar met trots voeren. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over toekomstige modellen, bijzondere gebeurtenissen in de showroom, speciale afleveringen, Ames in de media, onze evenementen en de maatschappelijke activiteiten die wij verrichten.

Bouw uw eigen ID.3tje di, 01 december
Wilt u ook met een elektrische auto rijden? Dat kan, met het ID.3tje. Bouw 'm helemaal zelf - of met een klein beetje hulp van iemand anders. Het ID.3tje is voor een groot deel gemaakt van karton dat al eerder is gebruikt. Gerecycled noemen ze dat. En net zoals de echte Volkswagen ID.3 rijdt het ID.3tje op een elektromotor.
IVA Business School en Ames Autobedrijf delen historie! vr, 20 november
Naast oprichter de heer J. Ames en huidig directeur Leen de Koning, zijn er meerdere oud-IVA studenten actief binnen Ames. Daarnaast zijn er verschillende collega’s die naast hun huidige werkzaamheden binnen Ames nog een opleiding volgen bij IVA Business School. Ames is trots op deze relatie met IVA Business School en investeert graag in bijdragen die er geleverd kunnen worden voor de huidige studenten en voor haar medewerkers.
ID.3 reclamebord langs de A16 wo, 18 november
Heeft u de Volkswagen ID.3 al zien schitteren langs de A16 op het terrein van Ames in Zwijndrecht? Sinds kort rijden nu dagelijks circa 123.000 mensen langs het grootste reclamebord van Nederland!
Amegazine oktober 2020 di, 27 oktober
Bekijk hier digitaal de nieuwste editie van het Amegazine, uitgekomen in oktober 2020 met een oplage van 180.000 in de regio Dordrecht. Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en acties van Amega Groep in het Amegazine.
Amescador in commercial ING Invest Belgium ma, 26 oktober
De Amescador is onlangs het decor geweest van een reclame voor ING Invest Belgium. De commercial werd opgenomen op Point de Vue Du Jambon de la Semoise Membre.
Nico Rosberg test elektrische ID.R op Nürburgring do, 22 oktober
Een zeer speciale gast nam onlangs op de Nürburgring plaats achter het stuur van de volledig elektrische Volkswagen ID.R raceauto.