Amega en AA lease verzorgen de mobiliteit van Mail to Pay do, 23 mei
De filosofie van Amega en AA lease past uitstekend bij Mail to Pay uit Alblasserdam; klanten ontzorgen door integratie van haar dienstverlening en bieden van heldere en kordate service rondom het product. Daarom zijn wij trots op dit nieuwe partnership met deze snel groeiende regionale partner.
Nieuwe Golf 8 eerste Volkswagen met 48V-technologie di, 21 mei
Volkswagen trekt later dit jaar het doek van de gloednieuwe Golf 8. De nieuwe compacte middenklasser van Volkswagen komt er ook als geavanceerde mHEV (mild Hybrid Electric Vehicle) met 48 Volt-technologie.
ANWB Dubbeltest Ford Fiesta vs Volkswagen Polo ma, 20 mei
Volkswagen begrijpt met de Volkswagen Polo GTI dat autorijden ook leuk moet zijn. Kan comfort en plezier gecombineerd worden? De mannen van de ANWB testen het en komen met een interessante conclusie. Bovendien wordt de Polo GTI afgezet tegen de Ford Fiesta ST.
Volkswagen geeft gas met nieuwe TGI-modellen do, 16 mei
Volkswagen introduceert drie nieuwe modellen op aardgas. De Polo, Golf en Golf Variant TGI hebben nu drie aardgastanks (voorheen twee) waardoor de actieradius verder toeneemt. De Golf en Golf Variant TGI beschikken bovendien over een nieuwe 1.5 TGI-motor met 96 kW/130 pk.
Aflevering aan voetbalscheidsrechter Danny Makkelie di, 14 mei
Voetbalscheidsrechter en Dordtenaar Danny Makkelie kocht onlangs zijn nieuwe Volkswagen Tiguan bij Ames Autobedrijf. Hij vertelt meer over zijn relatie met Ames en over de gelijkenissen met autorijden, Volkswagen en scheidsrechter zijn.
Verkoop Volkswagen e-Golf stijgt in de eerste 4 maanden met 36% t.o.v. 2018 di, 07 mei
Over de eerste vier maanden van 2019 zijn in totaal 10.781 EV's geregistreerd, een stijging van 127 procent. Het marktaandeel van EV's ligt na vier maanden op 7,3 procent.