Eerste ID.3 rolt van band in grootste e-fabriek van Europa ma, 04 november
Volkswagen heeft vandaag met de productiestart van de ID.3 een nieuwe mijlpaal bereikt in de transformatie naar de elektrische toekomst.
Dagje auto’s kijken in Autostadt wo, 30 oktober
Waar vind je alle modellen van de merken die bij de Volkswagen Group horen? In Volkswagen-city Wolfsburg natuurlijk en wij van Ames gingen er op bezoek, samen met een groep leden van de Dordrechtse Ondernemers Vereniging (DOV).
Amega omarmt de fiets wo, 30 oktober
Als fietsambassadeur hoopt Leen de Koning te leren van collega-ambassadeurs. “Wij willen graag voorop lopen en de beste zijn. Dat proberen we in ons dagelijks werk en op het gebied van duurzaam vervoer, maar we zijn er nog lang niet.
Golf 8, het icoon van Volkswagen zet nieuwe standaard in Golf-segment vr, 25 oktober
Volkswagen heeft het doek getrokken van de Golf 8. Hij biedt meer keuze dan ooit en slaat de brug naar elektrisch rijden met maar liefst vijf hybrideversies.
Volg de onthulling van de Golf 8 live do, 24 oktober
​Op 24 oktober wordt om 18.30 uur de achtste generatie van het icoon van Volkswagen onthuld. De Golf 8 zet de toon in digitalisering, connectiviteit en geavanceerde rijassistentiesystemen. Hij komt met een nieuwe range efficiënte motoren en met zijn geavanceerde onderstel legt hij de lat in het ‘Golf-segment’ nóg hoger. Qua design wordt de Golf 8 dynamischer dan ooit, terwijl hij van alle kanten direct als een Golf herkenbaar is.
T-Roc R nu te bestellen bij Ames do, 24 oktober
Volkswagen presenteerde in Genève de T-Roc R, een nieuw, ultrasportief model voor de crossover-serie. Deze krachtige T-Roc R overtuigt niet alleen met scherpe prestaties, maar ook met indrukwekkende R-looks.