Volkswagen ID.7 Shooting Brake

Volkswagen heeft bekendgemaakt dat de Volkswagen ID.7 Shooting Brake in 2024 op de Nederlandse markt zal verschijnen al een grote en extra luxe SUV. Hoe deze ID.7 Shooting Brake er uit zal zien en wanneer in 2024 we 'm in onze showroom mogen verwachten is voorlopig nog onbekend. Benieuwd naar de Volkswagen ID.7 Shooting Brake? Meld u dan aan voor onze speciale ID.7 Shooting Brake nieuwsbrief, wij houden u vrijblijvend op de hoogte van alle ontwikkelingen m.b.t. de introductie van de nieuwe ID.7 Shooting Brake.

Elektrische Toekomst: Volkswagen's Inspiratie voor de ID.7 Shooting Brake

Volkswagen heeft recentelijk verschillende conceptauto's gepresenteerd op diverse autotentoonstellingen, waarop toekomstige elektrische voertuigen van de ID. familie zouden worden gebaseerd, zoals de ID. VIZZION. Het lijkt er sterk op dat de ID. SPACE VIZZION Concept Car de inspiratiebron is voor de toekomstige Volkswagen ID.7 Shooting Brake. Wat al bekend is over deze nieuwe auto, is dat deze een indrukwekkende elektrische actieradius van maximaal 670 kilometer heeft en in staat is om snel op te laden tot 200 kWh. Bovendien zal de ID.7 Shooting Brake over een bagageruimte van 580 liter beschikken. Dit model zal naar verwachting verkrijgbaar zijn vanaf ongeveer €50.000.

Interesse in de nieuwe Volkswagen ID.7 Shooting Brake?

Meld u hier aan voor onze speciale ID.7 Shooting Brake nieuwsbrief. Wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de introductie van de nieuwe ID.7 Shooting Brake.

Lees ook

ID. Buzz nu ook met lange wielbasis en 7 zitplaatsen vr, 02 juni
De ID. Buzz krijgt een extra dimensie. De nieuwe uitvoering met lange wielbasis meet bijna vijf meter en biedt inclusief derde zitrij plaats aan zeven personen. Het innovatieve panoramadak met smart glass is een knipoog naar de legendarische Samba-bus uit de jaren ‘50. De versie met lange wielbasis wordt ook leverbaar met een nieuwe, 210 kW/286 pk sterke elektromotor. Naast het 77 kWh accupakket is er ook een variant met een capaciteit van 86 kWh. Andere nieuwtjes: een head-up display, een verder verbeterd infotainmentsysteem en remote parking.
Volkswagen ID.7 GTX: sportieve limousine met groot bereik en vierwielaandrijving vr, 12 mei
Volkswagen lanceerde recent de nieuwe ID.7 en geeft nu de eerste informatie vrij over de sportieve topuitvoering van de elektrische limousine, die in september dit jaar wordt onthuld. De vierwielaangedreven ID.7 GTX heeft twee elektromotoren voor zeer dynamische prestaties. Hij valt daarnaast op met zijn kenmerkende GTX designdetails.