Ames Autobedrijf is Skoda Dealer van het Jaar 2024!

› Nek-aan-nek race: in 2019 droeg Ames al de kroon, in 2024 wederom op het hoogste podium

19 februari 2024 - Ames Autobedrijf is uitgeroepen tot Škoda Dealer van het Jaar 2024. Bijna het hele jaar voerde Ames Autobedrijf het klassement aan, maar in de slotfase naderde de top-3 zich op minimale afstand van elkaar. Ames Autobedrijf wist uiteindelijk de meeste punten te vergaren en mag zich met recht de beste dealer van Nederland noemen.

 

Bekijk alle service acties!

 

Met de Dealer van het Jaar-verkiezing stimuleert Škoda zijn dealers het beste uit zichzelf te halen. Een goede verkoopprestatie is niet genoeg om nummer 1 te worden, er wordt ook gekeken of klanten graag terugkomen voor service in de werkplaats. Daarvoor moet je over een grote schare tevreden klanten beschikken. Alleen als het hele team staat als een huis, kun je Dealer van het Jaar worden. De afgelopen twaalf maanden werd de Škoda dealerorganisatie op al deze elementen getoetst. Het behoeft geen uitleg dat Ames Autobedrijf op deze onderdelen een allrounder is gebleken en de meeste punten heeft verdiend over 2023.

Erik Drijver, Manager Skoda van Ames Autobedrijf voegt daar aan toe: "We zijn ontzettend trots dat we voor de tweede keer in vijf jaar tijd deze prestigieuze prijs hebben mogen winnen. Dit hadden we nooit bereikt zonder de steun van onze loyale klanten, en daarvoor zijn we oprecht dankbaar. Als onderdeel van onze inzet voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen, steunen we ook diverse belangrijke doelen waar ons prijzengeld aan zal worden gedoneerd. De exacte bestemming van deze donatie zal op een later tijdstip worden bekendgemaakt."

 

Mobiliteit

Als onderdeel van dealerholding Amega Groep zit bij Ames Skoda het bieden van mobiliteit op maat, voor zowel de particuliere als zakelijke klant, in het DNA. In samenwerking met leasemaatschappij AA Lease bieden we kwaliteit en service, met als doel om de klant tevreden te stellen en mobiel te houden. 

 

Prijzen

Ames Skoda valt voor het zesde jaar op rij in de prijzen. De betrokkenheid van onze teams en de loyaliteit en tevredenheid van onze klanten zorgen ervoor dat we vanaf 2019 maar liefst 6 keer in de prijzen zijn gevallen. De prestigieuze prijs Skoda Dealer van het Jaar behaalden we voor het eerst in 2019, waarna ook prijzen volgden in de categorie Skoda Premium Dealer.