Blogs Ames Audi

Lees hier alles over Ames en Audi. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over toekomstige modellen, bijzondere gebeurtenissen in de showroom, speciale afleveringen, Ames in de media, onze evenementen en de maatschappelijke activiteiten die wij verrichten.

Interesse in Ames Audi acties?

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Jouw Kans om een Voormalige Spelersauto te Scoren! do, 07 september
Voor enthousiaste fans met Duitse afkomst van Bayern München is er opwindend nieuws: vanaf september komen de originele spelersauto's van het afgelopen seizoen te koop.
Audi integreert YouTube in de infotainmentsystemen ma, 21 augustus
Audi integreert YouTube, 's werelds grootste videoplatform, in de infotainmentsystemen van een breed scala aan automodellen. De YouTube-app zal binnenkort rechtstreeks toegankelijk zijn via het Multimedia Interface (MMI) van de auto.
Aflevering Audi e-tron aan golfer Joost Luiten ma, 31 juli
Golfer Joost Luiten kiest voor de Audi e-tron van Ames. Nederlands beste golfer wordt al jaren gesponsord door Audi en kwam in contact met Ames omdat wij de auto hadden staan die hij zocht. Joost Luiten: ''De klik met Ames Audi Centrum en en verkoper Jaap Pols was er meteen. Dat is voor ons heel belangrijk''.
Sportieve Audi SQ8 e-tron: nu te configureren en bestellen ma, 22 mei
De Audi SQ8 e-tron en SQ8 Sportback e-tron zijn nu geheel naar eigen wens en smaak samen te stellen in de configurator én te bestellen bij de Nederlandse Audi-dealers. Het sportieve topmodel binnen het Q8 e-tron-gamma is er als SUV vanaf € 99.135* en als Sportback vanaf € 101.535*
Ruim 40% Nederlandse Audi-verkopen in 2022 volledig elektrisch di, 10 januari
Audi blikt terug op een uitstekend verkoopjaar in Nederland. In een licht dalende markt claimde Audi in 2022 een top-tien-positie in de lijst van bestverkochte merken van ons land, met het hoogste marktaandeel ooit in het bestaan van het merk. Ruim 40 procent van de totale Audi-verkopen kwam afgelopen jaar voor rekening van de volledig elektrische e-tron-modellen, waarmee het elektro-offensief van Audi inmiddels een overduidelijke, positieve impact heeft op de verkoopcijfers.
Audi maakt gordelslothouders uit gerecycled autoafval ma, 05 december
Audi voorziet de nieuwe Q8 e-tron van veiligheidscomponenten die voor het eerst zijn gemaakt van kunststof autoafval, te beginnen met de houders van de veiligheidsgordelsloten. Audi doet dit als onderdeel van het PlasticLoop-project in samenwerking met kunststoffabrikant LyondellBasell. Het is de eerste keer dat Audi veiligheidscomponenten vervaardigt van kunststof autoafval die door middel van chemische recycling zijn gemaakt.