Blogs

CES: Audi maakt mobiliteit slim en persoonlijk di, 21 januari
Audi presenteert op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas een breed spectrum aan innovaties, uiteenlopend van een futuristisch studiemodel tot productierijpe technologie.
Audi Q3 Sportback nu ook als 35 TFSI vanaf € 50.860 di, 17 december
De Audi Q3 Sportback 35 TFSI S tronic maakt de compacte cross-over voor een breder publiek bereikbaarder met een prijs vanaf € 50.860*
Audi stekkert door: A3 Sportback plug-in hybrid nu leverbaar do, 05 december
Audi trekt zijn indrukwekkende plug-in hybrideoffensief door naar de compacte middenklasse met de introductie van de Audi A3 Sportback 40 e-tron Advance Sport. Met deze nieuwe uitvoering, die per direct te bestellen is vanaf € 40.360*, verpakt Audi geavanceerde plug-in hybrideaandrijving in sportieve looks met een complete uitrusting.
En dat is twee! Audi e-tron Sportback wo, 20 november
Audi breidt zijn elektrische modelprogramma uit met de e-tron Sportback. De nieuwe SUV Coupé wordt leverbaar met keuze uit twee vermogensvarianten.
Plug-in hybride: Het beste van twee werelden do, 07 november
De plug-in hybride modellen van Audi worden aangedreven door een elektromotor, maar kan ook rijden met alleen een verbrandingsmotor of een combinatie van beiden. De wielen worden aangedreven door de elektromotor, alleen de verbrandingsmotor of een combinatie van beide.
Audi RS 6 Avant en RS 7 Sportback hebben een prijs wo, 30 oktober
Twee van die nieuwe powerversies – de Audi RS 6 Avant en RS 7 Sportback – zijn met ingang van vandaag te bestellen en te configureren! Beide RS-modellen arriveren eind dit jaar bij ons in de showroom.