Blogs Ames Audi

Lees hier alles over Ames en Audi. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over toekomstige modellen, bijzondere gebeurtenissen in de showroom, speciale afleveringen, Ames in de media, onze evenementen en de maatschappelijke activiteiten die wij verrichten.

Interesse in Ames Audi acties?

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Audi in Formule 1 vanaf 2026 ma, 29 augustus
Tijdens de persconferentie van het Formule 1-weekend op Spa-Francorchamps kondigde Audi zijn F1-entrée aan. Oliver Hoffman, bestuurslid voor Technische Ontwikkeling en Markus Duesmann, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Audi AG, maakten het nieuws bekend. Oliver Hoffmann meldt dat we binnenkort kunnen spreken van een nieuwe Formule 1, als er gekeken wordt naar de stappen die worden gemaakt technologisch gebied vanaf 2026. “Formule 1 ondergaat een transformatie en Audi wil daar een belangrijke bijdrage aan leveren”, aldus Oliver Hoffmann.
Audi Q5 TFSI 40 nu ook verkrijgbaar vanaf € 67.192 di, 22 februari
De Audi Q5 TFSI 40 is nu ook verkrijgbaar! De Q5 was er al met hybride motoren maar is nu dus ook te bestellen met benzinemotor vanaf € 67.192. Hierdoor is deze motorisering tot €2.818 voordeliger dan de PHEV. De Q5 40 TFSI quattro is (ook als Sportback) per direct te bestellen en te configureren, de prijzen van de overige uitvoeringen treft u in de prijslijst. Waar de PHEV motoren van de Q5 te maken hebben met langere levertijden verwachten we een reguliere doorlooptijd voor de 40 TFSI motorisering.
Gouden Stuurwiel voor Audi e-tron GT als ‘mooiste auto van het jaar’ ma, 15 november
De Audi e-tron GT is verkozen tot mooiste auto van het jaar en won de Duitse Gouden Stuurwiel-verkiezing.
Audi plukt vruchten van e-platformsynergieën Volkswagen Groep ma, 18 oktober
In de transformatie op weg naar emissievrije mobiliteit maakt Audi op succesvolle wijze gebruik van de synergieën binnen de Volkswagen Groep.
Audi A1 Sportback nu ook als S edition wo, 14 juli
Audi breidt de A1 Sportback line-up uit met de sportieve A1 Sportback S edition. Deze compacte hatchback combineert de luxe van Audi met de dynamiek van S line.
Audi versnelt overgang naar e-mobiliteit ma, 28 juni
Vanaf 2026 brengt Audi wereldwijd alleen nog maar nieuwe, uitsluitend elektrisch aangedreven modellen op de markt. De fabrikant zet de productie van verbrandingsmotoren geleidelijk stop tot 2033.