Ames steunt het Vriendenfonds Albert Schweitzer Ziekenhuis

Ames doneert gewonnen cheque t.w.v. € 2.000 aan het goede doel

Voor de derde keer op rij is Ames Škoda Centrum in de prijzen gevallen tijdens de Dealer van het Jaar verkiezing. Deze keer is Ames bekroond tot Premium Dealer 2021. Het afgelopen jaar beoordeelde ŠKODA Nederland de dealerorganisaties weer op verschillende onderdelen. Daarbij kwam naar voren dat Ames Škoda centrum de afgelopen 12 maanden weer uitstekende prestaties heeft laten zien op het gebied van verkoopaantallen en de mate van klanttevredenheid, zowel in de showroom als in de werkplaats. Volgens ŠKODA Nederland komt dat onder andere omdat Ames als gevestigde orde binnen de regio haar klanten altijd op de eerste plek weet te zetten en een goede aansluiting heeft met zakelijke AALease afdeling. Verder stellen zij dat het zeer gedreven team focus en een winnaarsmentaliteit heeft en vooruit denkt. Een mooi voorbeeld hiervan is dat het team door professioneel bezig te zijn met online sales, ook in coronatijd de klant goed weet te bereiken.

Over het Vriendenfonds Albert Schweitzer Ziekenhuis

Recent kreeg Ames Autobedrijf een cheque voor deze prestaties overhandigd. Deze cheque ter waarde van € 2.000,- doneerde Ames direct aan het Vriendenfonds van Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Marc ter Haar (voorzitter Vriendenfonds) licht toe: “ Wij werven fondsen om patiëntenwelzijn en wetenschappelijk onderzoek te bekostigen. Het gaat dan om zaken waar in het normale budget geen ruimte voor is, maar heel belangrijk zijn om –net als Ames- aan de top te kunnen meedraaien“. Reinier de Koning van Ames ; “Wij vinden het heel belangrijk om als bedrijf betrokken te zijn bij de maatschappij. Als Maatschappelijk Betrokken Onderneming willen wij dan ook graag het gewonnen bedrag schenken aan een goed doel. Omdat de zorg nog steeds onder druk staat, was de keuze snel gemaakt.”

Lees ook

Ames is uitgeroepen tot SKODA Premium Dealer! wo, 07 april
Wij zijn trots om te kunnen mededelen dat Ames ŠKODA Centrum voor de derde keer op rij in de prijzen is gevallen. Dit jaar zijn wij tweede geworden in de verkiezing “SKODA Dealer van het Jaar” en daarmee zijn wij uitgeroepen tot ŠKODA Premium Dealer van 2021! Er is gekeken naar de prestatie in de Sales, After Sales en de klanttevredenheid. Mede dankzij een goede samenwerking met AA Lease en Amega Fleet is dit mooie resultaat behaald!
Topscore voor Ames tijdens ŠKODA-dealer van het jaar-verkiezing do, 02 juli
We zijn trots dat Ames SKODA, na een overwinning vorig jaar, nu tot runner-up is uitgeroepen in de dealer van het jaar verkiezing 2020. Naast een bokaal ontving Ames ook een cheque t.w.v. € 2.500. Omdat we ons de laatste tijd maar al te goed beseffen hoe belangrijk goede zorg is, was een goed doel kiezen om dit bedrag aan te schenken dan ook niet moeilijk. Op 1 juli overhandigen Reinier de Koning en Erik Drijver namens Ames de cheque aan het Vriendenfonds Albert Schweitzer ziekenhuis. Met dit geld kunnen zij o.a. wetenschappelijk onderzoek bekostigen of andere zaken waar in het normale budget geen ruimte is.