Ames uitgeroepen tot SKODA Premium Dealer

Wij zijn trots om te kunnen mededelen dat Ames ŠKODA Centrum voor de derde keer op rij in de prijzen is gevallen. Dit jaar zijn wij tweede geworden in de verkiezing “SKODA Dealer van het Jaar” en daarmee zijn wij uitgeroepen tot ŠKODA Premium Dealer van 2021! 🏆

Er is gekeken naar de prestatie in de Sales, After Sales en de klanttevredenheid. Mede dankzij een goede samenwerking met AA Lease en Amega Fleet is dit mooie resultaat behaald!

ames skoda premium

Lees ook

ŠKODA OCTAVIA genomineerd voor titel Auto van het Jaar 2021 di, 12 januari
De compleet nieuwe ŠKODA OCTAVIA is in de running voor de volgende internationale onderscheiding. De vierde generatie van ŠKODA’s bestseller staat dit jaar op de shortlist voor de prestigieuze ‘Auto van het Jaar’-titel. Uit een selectie van 29 nieuwe auto's die in de afgelopen twaalf maanden op de markt zijn gekomen, is de ŠKODA OCTAVIA uitgeroepen tot één van de zeven genomineerden die doorgaan naar de finale. Op 1 maart wordt bekendgemaakt welke auto zich ‘Auto van het Jaar 2021’ mag noemen.
Topscore voor Ames tijdens ŠKODA-dealer van het jaar-verkiezing do, 02 juli
We zijn trots dat Ames SKODA, na een overwinning vorig jaar, nu tot runner-up is uitgeroepen in de dealer van het jaar verkiezing 2020. Naast een bokaal ontving Ames ook een cheque t.w.v. € 2.500. Omdat we ons de laatste tijd maar al te goed beseffen hoe belangrijk goede zorg is, was een goed doel kiezen om dit bedrag aan te schenken dan ook niet moeilijk. Op 1 juli overhandigen Reinier de Koning en Erik Drijver namens Ames de cheque aan het Vriendenfonds Albert Schweitzer ziekenhuis. Met dit geld kunnen zij o.a. wetenschappelijk onderzoek bekostigen of andere zaken waar in het normale budget geen ruimte is.