NL
078 - 6143322

Ames Lentedeals 

Wilt u uw auto ook helemaal voorjaarsklaar maken? Met de Ames Lente deals zorgt u ervoor dat uw Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagen, SEAT of Škoda helemaal klaar is voor het lenteweer. Zo zijn er onder andere kortingen op APK en airco onderhoud!

__________________________________________________________________________________________________________________

25% Korting Lentedeal!

Begin de lente fris door gebruik te maken van 25% korting op APK en Airco onderhoud!

U krijgt maar liefst 25% korting op een APK en Airco onderhoud. Met het gebruik van de kortingscode LD-25 in de laatste stap van onze werkplaatsplanner, kunt u profiteren van de actie. Voorkom langere wachttijden en plan direct uw onderhoud in!

Geldig tot 01-06-2024

 

Plan uw APK of airco onderhoud

 

 

Ames lentedeals: Gratis wasbeurt!

Gratis wasbeurt wanneer u uw ruit laten repareren!

U krijgt een gratis wasbeurt bij ruitreparatie bij Ames. Met het gebruik van de kortingscode LD-GRWAS in de laatste stap van onze werkplaatsplanner, kunt u profiteren van de actie. Voorkom langere wachttijden en plan direct uw onderhoud in!

Geldig tot 01-06-2024

 

Plan uw ruitreparatie

 

 

Tijd voor de seizoenswissel naar zomerbanden

Het is tijd om over te schakelen naar zomerbanden nu de buitentemperatuur boven de 7°C uitkomt. Het wordt geadviseerd om uw winterbanden te vervangen door zomerbanden, aangezien winterbanden specifiek zijn ontworpen voor koud weer. Als u winterbanden blijft gebruiken in de zomer, zullen ze sneller verslijten en neemt het risico op slippen toe. Zomerbanden bieden daarentegen betere grip in warm weer, verminderen het brandstofverbruik en hebben een lagere rolweerstand.

 

Plan uw bandenwisselafspraak

Contacteer ons