Volkswagen ID.7

Elektrische range tot 700 km | Vanaf circa € 50.000

Volkswagen heeft bekendgemaakt dat de Volkswagen ID.7 in 2023 op de Nederlandse markt zal verschijnen al een grote en extra luxe SUV. Hoe deze ID.7 er uit zal zien en wanneer in 2023 we 'm in onze showroom mogen verwachten is voorlopig nog onbekend. Benieuwd naar de Volkswagen ID.7? Meld u dan aan voor onze speciale ID.7 nieuwsbrief, wij houden u vrijblijvend op de hoogte van alle ontwikkelingen m.b.t. de introductie van de nieuwe ID.7.

 

vw id3 facelift

Gebaseerd op de ID. AERO Concept

Volkswagen heeft de afgelopen periode meerdere concepts cars op diverse autoconferenties gepresenteerd waarop toekomstige elektrische auto's van de ID. family gebaseerd zouden zijn. Zo lijkt het er sterk op dat de ID. AERO Concept de basis vormt voor de toekomstige ID.7. Hiervan is al bekend dat de auto maar liefst een elektrische range van 700 km krijgt en kan snelladen tot 200kWh. Beschikbaar vanaf circa € 50.000. De ID. AERO Concept is de meest recent gepresenteerde concept car van Volkswagen.

Bekijk de ID. AERO Concept

Interesse in de nieuwe Volkswagen ID.7?

Meld u hier aan voor onze speciale ID.7 nieuwsbrief. Wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de introductie van de nieuwe ID.7.