Audi acties

Ontdek hier al onze actuele Audi acties. Van inruilpremies tot private lease en van verkoop tot onderhoud. Interessant voor particulier en zakelijk gebruik. Ontdek uw Audi voordeel en profiteer van de beste Audi acties. Wij hebben Audi modellen in ons Audi Centrum in Dordrecht en in de Ames vestigingen in Ridderkerk, Oud-Beijerland, Sliedrecht en Zwijndrecht. 

Interesse in Ames Audi acties?

Aanmelden e-mailnieuwsbrief

Audi zomeracties ma, 04 mei
Met de service zomeracties van Ames is uw Audi helemaal klaar voor de zomer! Ook voordelige accessoires: van dakdragers tot slippers. Bekijk de acties of plan online uw afspraak.
Prijsverlaging Audi A4 Avant en Audi A5 Sportback voorraad vr, 26 april
Op geselecteerde voorraadmodellen van de Audi A4 Avant en Audi A5 Sportback profiteert u bij Ames van forse prijsverlaging oplopend tot € 4.493 voordeel! Hierdoor heeft u genoeg keus uit aantrekkelijk uitgevoerde A4 en A5 modellen met verschillende opties, allemaal geprijsd tussen de € 52.000 en € 61.000. Wees er snel bij en sla uw slag met deze A4 Avant en A5 Sportback voorraadmodellen met zoveel voordeel!
Audi A5 Cabriolet met € 5.715 voorraadkorting do, 09 juni
Bent u op zoek naar een nieuwe Audi A5 Cabriolet? Bekijk dan ons voorraadmodel met maar liefst € 5.715 voordeel. Deze luxe cabrio in de complete quattro S edition uitvoering is rijk uitgerust met o.a. Matrix LED-koplampen en achterlampverlichting, S line exterieur, lichtmetalen velgen en meer. Bovendien bezit deze A5 cabrio een 150pk krachtige benzinemotor. Wees er snel bij en wellicht rijdt u deze zomer met veel voordeel de zon tegemoet.
Audi Selectie :plus wo, 26 januari
Met Audi Selectie :plus bent u verzekerd van een occasion in topconditie; een gebruikte Audi die voelt als nieuw! Door o.a. de 130-puntencheck, 14 dagen omruilperiode, mobiliteitsservice en uitgebreide garantie kunt u zorgeloos op pad met uw Audi.
Audi S Edition Competition uitvoeringen wo, 13 maart
De sportiviteit van de S edition, maar dan met nog meer luxe. Audi biedt de S edition Competition aan voor verschillende modellen. Bekijk hier de modellen.
Audi Q5 S edition Competition di, 28 juni
De sportiviteit van de S edition, maar dan met nog meer luxe: Audi presenteert de Q5 en Q5 Sportback S edition Competition. De nieuwe topmodellen onderstrepen hun sportiviteit met geheel eigen designaccenten. Qua standaarduitrusting laten ze niets te wensen over, terwijl kracht en efficiency altijd zijn inbegrepen, aangezien deze S editions Competition exclusief zijn voorbehouden aan de TFSI e plug-in hybrideversies. De Audi Q5 S edition Competition is er vanaf € 77.378.
Audi Q3 S edition Competition di, 02 januari
De sportiviteit van de S edition, nu ook beschikbaar bij de Q3 SUV en Q3 Sportback. De standaarduitrusting laat niets te wensen over met o.a. S Line interieur, S line exterieur en privacy glass. De Audi Q3 S edition Competition SUV is er vanaf € 56.860. Ook verkrijgbaar als Sportback vanaf € 59.860.
Audi A6 S edition Competition di, 02 januari
De sportiviteit van de S edition, maar dan met nog meer luxe: Audi presenteert de A6 S edition Competition. De Audi A6 Limousine en Avant S editions onderstrepen hun sportiviteit met geheel eigen designaccenten. Qua standaarduitrusting laten ze niets te wensen over, terwijl kracht en efficiency altijd zijn inbegrepen. De Audi A6 S edition Competition Limousine is er vanaf € 69.516. Ook verkrijgbaar als Avant. Beide modellen zijn ook beschikbaar in PHEV.
Audi A4 en A5 S edition competition do, 21 januari
Na enige tijd van afwezigheid heeft Audi de populaire S edition Competition-modellen van de A4 Limousine & Avant en A5 Coupé & Sportback weer opgenomen in het leveringsgamma. Fraaie ‘Black’ accenten sluiten perfect aan bij de sportiviteit van S line en de smaakvolle luxe van de Audi A4- en A5-serie. De S edition competitions zijn per direct leverbaar vanaf € 47.950 waarbij u profiteert van € 10.946 voordeel!
Audi e-tron GT Competition wo, 22 februari
De Audi e-tron GT is zonder enige twijfel één van de meest stijlvolle auto’s op de Nederlandse wegen. Hij is niet alleen onderscheidend dankzij de elegante gran turismo looks en het comfort- en luxeniveau, maar combineert die eigenschappen met puur elektrische sportwagenprestaties. Nu is er de Audi e-tron GT Competition, waarmee de e-tron GT zichzelf qua looks en luxe weet te overtreffen.