Audi acties

Ontdek hier al onze actuele Audi acties. Van inruilpremies tot private lease en van verkoop tot onderhoud. Interessant voor particulier en zakelijk gebruik. Ontdek uw Audi voordeel en profiteer van de beste Audi acties. Wij hebben Audi modellen in ons Audi Centrum in Dordrecht en in de Ames vestigingen in Ridderkerk, Oud-Beijerland, Sliedrecht en Zwijndrecht. 

Audi Zomercheck € 19 wo, 06 juni
Is uw Audi al in topconditie voor de zomer? Met de Audi Zomercheck weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Uw auto wordt voor slechts € 19,- op 17 punten gecontroleerd, zoals de remmen, banden, verlichting, airco en vloeistoffen. Laat nu een Audi Zomercheck uitvoeren en ontvang tijdelijk een Audi hamamdoek cadeau. Zo bent u goed voorbereid voor een bezoek aan het strand. Deze actie is geldig t/m 31 augustus of zolang de voorraad strekt.
Kies voor zekerheid met onze WLTP acties ma, 14 mei
Hoeveel verbruikt een auto? Iedereen die een auto wil kopen, kijkt logischerwijs naar het verbruik en de emissiewaarden. Dankzij de nieuwe gestandaardiseerde WLTP-rijcyclus kan deze vraag beter beantwoord worden. De test voor het meten van brandstofverbruik zal namelijk vanaf september 2018 onder omstandigheden plaatsvinden die meer lijken op de dagelijkse praktijk. De toekomst moet uitwijzen wat de impact is van deze andere meetmethode op de consumentenprijs. Wij hebben extra veel auto's besteld van de Audi modellen die eventueel gevoelig zijn voor deze verandering zodat wij u zo lang als mogelijk is de beste prijs kunnen bieden. Bekijk ons aanbod en kies voor prijszekerheid.

Heeft u onze
hulp nodig?