Volkswagen Transporter 

Zomer 2024 op de markt

Volkswagen heeft bekendgemaakt dat er een nieuwe Volkswagen Transporter in de zomer van 2024 beschikbaar komt. Hoe deze nieuwe iconische en veelzijdige Volkswagen bus er exact uit zal zien en wanneer in 2024 we 'm in onze showroom mogen verwachten is voorlopig nog onbekend. Via deze pagina houden we u op de hoogte van alles omtrent de nieuwe Volkswagen Transporter.

Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar de nieuwe Volkswagen Transporter? Meld u dan aan voor onze speciale Transporter nieuwsbrief, wij houden u vrijblijvend op de hoogte van alle ontwikkelingen m.b.t. de introductie van de nieuwe Transporter.

Een verkoopsucces sinds de start

Sinds de Nederlandse marktintroductie van de Transporter in 1992 zijn er in ons land ruim 19.500 Volkswagen Transporter modellen geregistreerd. De Transporter is de met afstand de bestverkochte bedrijfswagen van Volkswagen en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een vaste bondgenoot van de vakmannen en vakvrouwen.

Interesse in de nieuwe Volkswagen Transporter?

Meld u hier aan voor onze speciale Transporter nieuwsbrief. Wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de introductie van de nieuwe Transporter.