Nieuwe SEAT Leon doet in AutoReview Multitest niet onder voor premiummerken

De nieuwe SEAT Leon wint test na test, zo scoort hij ook goed in de AutoReview Multitest waar de nieuwe Leon niet onder doet voor de vergelijkbare modellen uit het segment van de premiummerken zoals de BMW 1-serie, Audi A3 Sportback en Mercedes A-klasse.

Lees de multitest hier

"... De Spaanse nieuwkomer is voor mij een zeer serieus alternatief voor de drie andere auto’s in deze test – en een heleboel andere compacte middenklassers. Dat het de A3 Sportback, de 1-serie en de A-klasse niet lukt om hun premiumprijsstelling in klinkende munt om te zetten en in deze test de vloer aan te vegen met de Seat Leon, is een groot compliment aan het Spaanse adres.''

Nog meer over de nieuwe SEAT Leon in de media

Autovisie

Autoweek

Werner Budding

Autoblog

Lees ook

SEAT Leon testdagen ma, 21 september
Wij bieden u de unieke kans om deze twee populaire auto's uit hetzelfde segment met elkaar te vergelijken tijdens onze testdagen. Van woensdag 30 september t/m zaterdag 3 oktober kunt u namelijk bij Ames Auto Casa in Dordrecht proefritten maken in onze nieuwe SEAT Leon én in de Ford Focus. Ervaar het verschil en oordeel zelf!
Nieuwe SEAT Leon Sportstourer nu in de showroom vr, 31 juli
We hebben er even op moeten wachten, maar maanden na de introductie van de nieuwe SEAT Leon hatchback hebben we eind juli ook de nieuwe SEAT Leon Sportstourer in de showroom mogen verwelkomen. De voorraadauto op onderstaande foto's betreft een Style Launch Edition in de kleur Magnetic Tech. Plan nu vrijblijvend een proefrit met de nieuwe Leon Sportstourer.