Jouw Kans om een Voormalige Spelersauto te Scoren!

"FC Bayern München en Audi trappen gezamenlijk het nieuwe Bundesliga-seizoen af met een sprankelende start. Op de Audi Piazza in Ingolstadt werden onlangs de gloednieuwe zakelijke auto's aan de spelers en trainers van de topclub uitgereikt. Wat dit helemaal bijzonder maakt, is dat de gehele vloot opnieuw bestaat uit volledig elektrische Audi-modellen, in lijn met hun voortdurende inzet voor duurzaamheid en milieubewustzijn.

 

Voor de fans van de Duitse club is er ook opwindend nieuws. Vanaf september krijgen ze de kans om een van de auto's te bemachtigen waarmee de sterspelers het afgelopen seizoen de weg op gingen. Dit biedt supporters de mogelijkheid om een tastbaar aandenken te verwerven aan hun geliefde team en de spelers die geschiedenis hebben geschreven. Kortom, een buitengewone gelegenheid om een stukje FC Bayern München-geschiedenis in handen te krijgen en de passie voor zowel voetbal als Audi te delen."

Elektrische Modellen

In het huidige seizoen 2023/24, dat onlangs veelbelovend van start ging voor FC Bayern München, hebben de spelers hun intrede gemaakt in de wereld van volledig elektrische Audi-modellen. Ze kiezen nu voor de Audi RS e-tron GT, Audi Q8 e-tron, Audi Q8 Sportback e-tron en Audi Q4 Sportback e-tron als hun voertuigen naar keuze. Opmerkelijk is dat het Audi RS e-tron GT-model opnieuw de favoriet is onder de professionele voetballers dit jaar. Twaalf van hen, waaronder bekende namen als Thomas Müller, Leroy Sané en Joshua Kimmich, hebben besloten om plaats te nemen achter het stuur van deze vierdeurs gran turismo.

De Audi RS e-tron GT onderscheidt zich met een totaalvermogen van maar liefst 440 kW (598 pk), waardoor het voertuig in slechts 3,3 seconden van 0 naar 100 km/u accelereert. Bovendien biedt het 85 kWh accupakket een indrukwekkend bereik van maximaal 488 kilometer* (gemeten volgens de WLTP-standaard), en dit accupakket kan razendsnel worden opgeladen dankzij de geavanceerde 800 Volt-technologie. Dit maakt de Audi RS e-tron GT niet alleen een krachtige en snelle keuze, maar ook een uiterst efficiënte en milieuvriendelijke optie voor de spelers van FC Bayern München in dit seizoen.

 

Originele spelersauto’s te koop

Voor enthousiaste fans met Duitse afkomst van Bayern München is er opwindend nieuws: vanaf september komen de originele spelersauto's van het afgelopen seizoen te koop. Deze aanbieding omvat niet alleen premium auto's die grondig zijn geïnspecteerd en onderhouden door Audi, maar ook een certificaat van authenticiteit en een shirt dat is gesigneerd door de allereerste bestuurder van de auto.

Onder de voertuigen die beschikbaar komen voor aankoop, vind je diverse Audi RS e-tron GT-modellen, waaronder die van bekende spelers zoals Serge Gnabry en Leon Goretzka. Tijdens de IAA Mobility 2023 in München, die plaatsvindt van 5 tot 10 september, hebben geïnteresseerden de mogelijkheid om in de Audi Experience-ruimte in FC Bayern World een reserveringsaanvraag in te dienen. De verkoop van deze auto's wordt gehanteerd volgens het principe 'wie het eerst komt, die het eerst maalt', dus wees er snel bij om jouw favoriete stukje Bayern München-geschiedenis te bemachtigen.

De informatie in dit nieuwsartikel was accuraat was op het moment van publicatie. Veranderingen in modellen, varianten, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen of andere details kunnen mogelijk plaatsvinden. 

Lees ook

Gouden Stuurwiel voor Audi e-tron GT als ‘mooiste auto van het jaar’ ma, 15 november
De Audi e-tron GT is verkozen tot mooiste auto van het jaar en won de Duitse Gouden Stuurwiel-verkiezing.
Lee Towers kiest wederom voor Audi en Ames do, 16 juli
Vanwege de vele kilometers die hij normaliter rijdt, is een comfortabele auto zeer waardevol voor zanger en entertainer Lee Towers. Nadat hij met volle tevredenheid in een Audi A6 en vervolgens Audi A5 van Ames Audi Centrum reed, is de keuze van de sympathieke artiest dit keer gevallen op een spierwitte Audi Q5e. Towers: “Audi bevalt mij zeer goed. Ik rijd nu een paar weken in dit hybride-model van Audi en ook dit is weer een fantastische auto!”