SKODA KODIAQ

Marktintroductie juli 2021

 Stoere SUV met plek voor zeven

 In mei bestelbaar

 Full LED matrix-koplampen

SKODA KODIAQ facelift

De nieuwe SKODA KODIAQ wordt in mei bestelbaar en staat in juli in onze showrooms

Ruim vier jaar na de onthulling van de allereerste SUV van het merk, onthult ŠKODA vandaag de verregaand vernieuwde KODIAQ. ŠKODA heeft het design van de succesvolle KODIAQ – die als vijf- en zevenpersoons uitvoering te bestellen is –aangescherpt en de stroomlijn van de grote SUV in aerodynamisch opzicht verder verbeterd. Naast tal van andere wijzigingen en technologische upgrades is de KODIAQ voor het eerst leverbaar met innovatieve Full Led Matrix-koplampen.

De vernieuwde ŠKODA KODIAQ is vanaf mei te bestellen en staat begin juli bij ons in de showrooms. Prijzen worden in aanloop naar de marktintroductie bekendgemaakt.

Blijf op de hoogte!

Bent u benieuwd naar de SKODA KODIAQ facelift? Meld u dan aan voor onze speciale SKODA KODIAQ e-mailnieuwsbrief. Wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de nieuwe SKODA KODIAQ.

Aanmelden nieuwsbrief

skoda kodiaq facelift
skoda kodiaq rood
skoda kodiaq rood
skoda kodiaq zijkant

Geschiedenis SKODA SUV's

De KODIAQ was in 2016 het eerste model van de huidige SUV-familie van ŠKODA, en ook het eerste model met de typische naamgeving met een ‘K’ aan het begin en een ‘Q’ aan het einde. De SUV, die tegen meerprijs leverbaar is met zeven zitplaatsen, is in vijf jaar tijd al meer dan 600.000 keer gebouwd en is nu verkrijgbaar in zestig markten over de gehele wereld.

Interesse in de nieuwe SKODA KODIAQ?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom dit nieuwe model.