Nieuwe SEAT Ateca nu in de showroom | Plan een proefrit!

De nieuwe SEAT Ateca is 2 september bij ons binnen gekomen en staat nu bij ons in de showroom van Ames Auto Casa in Dordrecht. Bent u benieuwd naar zijn prestaties? Plan nu direct een proefrit in.

Plan een proefrit


De eerste proefritten kunnen vanaf zaterdag 5 september gemaakt worden in onze demonstratie auto. Deze auto is uitgerust met 1.5 TSI benzinemotor met DSG-automaat en betreft de Xperience uitvoering.

Plan een proefrit met de nieuwe SEAT Ateca

Lees ook

Gloednieuwe Leon van start met Launch Editions wo, 22 april
SEAT start vandaag met de verkoop van de nieuwe Leon. SEAT’s sportief gelijnde, compacte middenklasser is direct als 5-deurs én Sportstourer te bestellen en debuteert met compleet uitgeruste, scherp geprijsde Launch Editions.
Ames voor 2e jaar op rij beste SEAT-dealer van Nederland wo, 22 januari
Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de ‘Best Dealer Award’ is Ames Auto Casa opnieuw uitgeroepen tot beste SEAT-dealer van Nederland. Daarmee won de SEAT-dealer uit Dordrecht deze gerenommeerde onderscheiding voor het tweede jaar op rij. De uitstekende prestaties op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid en sales werden door Maarten Janssen, directeur van SEAT Nederland, beloond met het overhandigen van de award.