Ames voor 2e jaar op rij beste SEAT-dealer van Nederland

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de ‘Best Dealer Award’ is Ames Auto Casa opnieuw uitgeroepen tot beste SEAT-dealer van Nederland. Daarmee wonnen wij deze gerenommeerde onderscheiding voor het tweede jaar op rij. De uitstekende prestaties op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid en sales werden door Maarten Janssen, directeur van SEAT Nederland, beloond met het overhandigen van de award.

De uitreiking van de ‘Best Dealer Award’ van SEAT vond gisteravond plaats in de voormalige Prodent-fabriek in Amersfoort. Namens Ames Auto Casa nam Leen de Koning, directeur van Ames, de onderscheiding voor het tweede achtereenvolgende jaar in ontvangst uit handen van Maarten Janssen. Begin 2015 ontvingen wij de onderscheiding ook al, wat het consistente kwaliteits- en serviceniveau van de onderneming en medewerkers onderstreept.

Volgens Leen de Koning is het succes van het bedrijf gebaseerd op de inzet, motivatie en focus van de medewerkers om de klanten op de allerbeste manier van dienst te zijn. “Het waarborgen van de beste service is topsport, een prestatie die dagelijks moet worden geleverd,” aldus De Koning. ”Succes hangt aan een zijden draadje; je moet proberen elke dag beter te zijn dan een ander.”

Support voor Stichting MBO

Naast de ‘Best Dealer Award’ onderscheiding ontving Ames Auto Casa tevens een cheque ter waarde van € 5.000. Wij schenken dat bedrag vandaag aan de Stichting MBO (Maatschappelijk Betrokken Ondernemen) in Dordrecht waar Ames zich als partner aan verbonden heeft. Stichting MBO Dordrecht brengt zo’n honderd maatschappelijke organisaties en circa zestig bedrijven uit de regio Dordrecht bij elkaar om vraag en aanbod op uiteenlopende gebieden aan elkaar te koppelen. Deelnemende bedrijven zetten hun kennis, expertise, menskracht en beschikbare materialen in om lokale maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Dat gebeurt met gesloten beurzen. De bedrijven ondersteunen de maatschappelijke organisaties zonder daar geld voor te vragen. Voor de achterliggende organisatie om deze partijen bij elkaar te brengen, is natuurlijk wel budget nodig. De cheque van Ames is dan ook dankbaar in ontvangst genomen.

Meer over Stichting MBO

Strenge criteria

Bij het toekennen van de ‘Best Dealer Award’ toetst importeur SEAT Nederland alle SEAT-dealers gedurende een periode van twaalf maanden op strenge criteria. Niet alleen verkoopaantallen voor auto’s, onderdelen en accessoires spelen daarbij een rol, maar ook zaken als klanttevredenheid sales & aftersales, marketing, klantgerichtheid, deskundigheid en de uitstraling van het dealerbedrijf. In totaal nomineerde SEAT afgelopen jaar tien dealerbedrijven voor de onderscheiding. Uit de laatste drie overgebleven dealers werd Ames Auto Casa opnieuw tot winnaar gekroond.

Toewijding

“Ames Auto Casa heeft de afgelopen jaren bewezen dat ze het hoge serviceniveau en de uitstekende verkoopresultaten jaar na jaar kunnen vasthouden. Daarnaast hebben ze uitmuntende resultaten geboekt op het gebied van de andere beoordelingsgebieden, waarin klanttevredenheid een grote rol speelt. Het is mooi om te zien dat Ames Auto Casa door zijn toewijding voor het merk SEAT zo’n hoog niveau opnieuw heeft weten te continueren. Alle lof hiervoor,” aldus Maarten Janssen.

Lees ook

Ames SEAT dealer van het jaar 2019! do, 24 januari
Ames Auto Casa is uitgeroepen tot beste SEAT dealer van Nederland en kreeg deze week de “Best Dealer Award” uitgereikt. Ames Auto Casa is beoordeeld op de prestaties van o.a. klantentevredenheid en deskundigheid. We zijn maar wat trots!
SKODA Dealer van het Jaar vr, 15 februari
Vandaag hebben wij de SKODA SCALA alvast in de showroom gehad, toen de auto weer werd opgehaald bleek waarom…. Vandaag zijn we uitgeroepen tot beste SKODA Dealer van het Jaar! Deze prijs hebben wij te danken aan een hoge klantentevredenheid in de werkplaats en de verkoop. Daarnaast is gebleken dat de Skoda rijders uit de regio ons goed weten te vinden voor het onderhoud van de auto. Wij willen alle klanten bedanken voor hun vertrouwen in ons en de vele positieve beoordelingen die we hebben mogen ontvangen.