Waar energie en elegantie samenkomen

Sportief, elegant en duurzaam: de ID.5 is het allemaal. Want de volledig elektrische SUV coupé combineert niet alleen de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé, maar voegt daar ook de duurzaamheid van een ID. aan toe. Onderscheid u van de rest en ontdek elektrisch rijden op z’n stijlvolst.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief, dan krijgt u al het nieuws rondom de ID.5 in uw inbox. Zo weet u als eerste wanneer we de auto exact onthuld wordt.

Kracht en souplesse

Het silhouet van de elektrische crossover zorgt voor perfecte aerodynamica, waardoor u minimale weerstand hebt. Het resultaat? Meer efficiëntie en een grotere actieradius. Ook binnen staat u heel wat te wachten: een slim ontworpen interieur met intuïtieve bediening en meer dan genoeg ruimte voor alles wat de dag u brengt.

Elektrische prestaties

Als het op uw wensen aankomt, wilt u niet voor de middenweg gaan. Dat hoeft ook niet met de nieuwe ID.5. De kracht van een SUV, de efficiëntie van een ID. en de acceleratie van een sportauto - allemaal dankzij de elektrische motoren, die vanaf de eerste seconde hun volle kracht geven. De ID.5 maakt net als z’n familieleden gebruik van het MEB-platform, waarmee we de motor verwerken in de bodem van uw auto. Hierdoor heeft u een hoop meer ruimte en een optimale rijdynamiek. Met een range van 540 kilometer heeft u genoeg actieradius voor uw dagelijkse ritjes en nog veel meer.

Duurzame sportiviteit: de ID.5 GTX

Waar u ook rijdt, met z’n bovengemiddelde performance verlegt de ID.5 GTX de grenzen van elektrisch rijden. Hij combineert de sportiviteit van een GTI met het duurzame karakter van een ID. model. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat alle vier de wielen worden aangedreven, waardoor u meer tractie hebt. En zonder het gebrul van de motor om u heen: de efficiënte motor is zo stil, dat u alleen de wind langs uw auto hoort gieren.

 

Sneak preview ID.5

De uitrol van de Volkswagen ID.3 is inmiddels in volle gang. Deze elektrische hatchback is in november 2020 zelfs de meest verkochte auto van Nederland geweest. In december 2020 is ook de ID.4 naar Nederland gekomen, de eerste elektrische SUV van Volkswagen. In de loop van 2021 is het dus de beurt aan de ID.5, die veel weg heeft van de ID.4. Onlangs dook een ingepakt testexemplaar op van een coupévariant van dat model. De coupéversie van de Volkswagen ID.4 gaat dus ID.5 heten.

Interesse in de nieuwe Volkswagen ID.5?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom dit nieuwe model.