SEAT speelt hoofdrol in tv-programma ''Hit the Road''

De bijzondere zangwedstijd Hit the Road is elke zaterdagavond te zien om 21:30 op SBS6. Vijf BN'ers rijden dwars door Nederland om spraakmakende kandidaten op te pikken. Ze doen auditie in de Tarraco waarna elk jurylid twee finalisten selecteert. De winnaar rijdt naar huis in de gloednieuwe Leon Sportstourer.

Bekijk SEAT Tarraco

 

Bekijk SEAT Leon Sportstourer

Lees ook

SEAT Tarraco FR: groots in sportiviteit wo, 02 september
De Tarraco, de grootste SUV van SEAT, is er nu ook als extra sportieve FR-uitvoering. De sportiviteit van deze nieuwe Tarraco FR komt op alle fronten tot uiting: in de dynamische accenten van het exterieur, in het interieur én in de krachtige motoren inclusief vierwielaandrijving voor het topmodel. De SEAT Tarraco FR – die desgewenst ook als zevenpersoons uitvoering beschikbaar is – is er vanaf € 41.150*.
Nieuwe SEAT Leon Sportstourer nu in de showroom vr, 31 juli
We hebben er even op moeten wachten, maar maanden na de introductie van de nieuwe SEAT Leon hatchback hebben we eind juli ook de nieuwe SEAT Leon Sportstourer in de showroom mogen verwelkomen. De voorraadauto op onderstaande foto's betreft een Style Launch Edition in de kleur Magnetic Tech. Plan nu vrijblijvend een proefrit met de nieuwe Leon Sportstourer.