Audi modellen van de toekomst

De alternatieve aandrijftechnologieën van Audi beloven een mooie toekomst zonder compromissen. Met e-tron is elektrisch rijplezier vanzelfsprekend. De huidige Audi e-tron modellen bewijzen dat een volledig elektrische toekomst veelbelovend is. Ook nu al is Audi op de goede weg met krachtige hybride auto’s.

Aanmelden nieuwsbrief

The road to zero emission

Met de e-tron, g-tron en h-tron is Audi de weg ingeslagen naar steeds minder CO2-uitstoot, met als uiteindelijk doel: niets, nul emissie. Ontdek hier alles over recente Audi ontwikkelingen, modellen en samenwerkingen.

Toekomstige Audi modellen

Audi A6 e-tron 

Luxueuze, elektrisch aangedreven Sportback

Bekijk hier

Audi h-tron

Waterstofauto

Bekijk hier

Audi e-tron AI:ME 

Slimme mobiliteit voor metropolen

Bekijk hier

Audi e-tron scooter 

De elektrische scooter en het skateboard gecombineerd

Bekijk hier

Audi AI:TRAIL quattro 

Moderne terreinwagen, offroad voertuig van de toekomst 

Bekijk hier

De concept cars van Audi nemen een duidelijke voorsprong op ontwikkelingen in de autowereld. De fraaie modellen zitten vol innovaties en hightech. Met hun vernieuwende design, materialen en techniek zijn ze een indrukwekkende voorbode van mobiliteit in de nabije en verre toekomst.

Autonoom rijden

Audi loopt al meer dan tien jaar voorop in de ontwikkeling van zelfrijdende auto’s. Langdurige research en heel veel tests hebben voor baanbrekende technologie gezorgd. Met autonoom rijden heeft Audi twee records in handen: dat van de langste afstand op snelwegen en het ronderecord op een racecircuit. In 2016 werd het level-2-systeem Traffic Jam Assist geïntroduceerd en in 2017 volgt level-3-versie Traffic Jam Pilot. Een ander mooi voorbeeld hiervan is dat de Audi A8 de eerste level 3 auto is in het autonome rijden.

Samenwerking Audi en Hyundai voor de ontwikkeling van brandstofceltechnologie

Audi en Hyundai zetten samen vaart achter de ontwikkeling van brandstofceltechnologie. De bedrijven zijn van plan om patenten uit te wisselen en elkaar toegang te geven tot niet-concurrentiegevoelige componenten. Het doel van de samenwerking is om brandstofceltechnologie sneller en (kosten)efficiënter productierijp te maken. Ook streven de twee partners naar een verdere samenwerking bij de ontwikkeling van deze duurzame technologie.

Meer informatie

Interesse in Audi modellen van de toekomst?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Audi modellen van de toekomst.