Škoda Superb Hatchback nu te bestellen als First Edition

  • Gestroomlijnd topmodel: elegante vormgeving draagt ook bij aan efficiency 
  • First Edition: exclusieve luxe met hightech accenten
  • Gelimiteerde oplage: prijzen vanaf € 43.490*, levering vanaf juni

 

Na de nieuwe Combi is nu ook de Hatchback-versie van de nieuwe Superb te bestellen, die in eerste instantie eveneens leverbaar is als exclusieve First Edition. De in een gelimiteerde oplage beschikbare Superb First Edition biedt volop luxe, comfort, ruimte én innovatieve hightech features. Hij wordt standaard geleverd met de 1.5 TSI turbo-benzinemotor met mild hybridetechnologie, die standaard is gekoppeld aan een automatische DSG-transmissie. De Škoda Superb Hatchback 1.5 TSI MHEV First Edition is er vanaf € 43.490*.

 

Vergeleken met zijn voorganger is de nieuwe Škoda Superb Hatchback iets gegroeid. Zijn achthoekige grille en standaard LED-koplampen zijn gezichtsbepalend. De elegante lijnvoering speelt bovendien een belangrijke rol als het gaat om efficiency: de goede stroomlijn (Cw-waarde 0,23) draagt bij aan het verminderen van het verbruik. 

Meer over de nieuwe Superb

Maximaal: ruimte en gebruiksgemak

In het riante interieur van de nieuwe Superb Hatchback valt op dat vooral de hoofdruimte voor- en achterin verder zijn toegenomen. Zelfs de bagageruimte is gegroeid. De inhoud bedraagt 645 liter, nog eens 20 liter meer dan in de vorige Superb. Uiteraard is de achterbank in delen neerklapbaar. Het interieur is vergaand gedigitaliseerd. In de Superb First Edition zijn de Virtual Cockpit, een groot (13 inch) infotainmentdisplay én smart dials standaard. Met deze nieuwe draai-drukknoppen met geïntegreerd kleurendisplay zijn functies naar keuze te bedienen. 

Exclusieve luxe inclusief hightech

In de Škoda Superb Hatchback First Edition hebben luxe, gebruiksgemak en veiligheid een hightech tintje. Zo beschikt hij over LED-koplampen, -achterlichten én -interieurverlichting, smartphones zijn draadloos te verbinden en de combinatie van parkeersensoren (voor en achter) en de achteruitrijcamera maakt het manoeuvreren eenvoudig. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, de automatische airconditioning (drie zones), Kessy Go (Start- & stopknop), het virtual pedal (openen van de achterklep met een voetbeweging) en extra getinte ruiten achter dragen bij aan het luxe gevoel. Voor de veiligheid is de adaptieve cruise control inbegrepen. 

De Superb Hatchback First Edition wordt geleverd met een 1.5 TSI met 48V mild-hybridetechnologie (110 kW/150 pk). Deze aandrijflijn kan bij afremmen energie terugwinnen. Die energie is te gebruiken voor een powerboost bij het accelereren of voor het ‘zeilen’ met uitgeschakelde TSI.

De Škoda Superb Hatchback First Edition is nu te bestellen vanaf € 43.490* en is online samen te stellen in de configurator op skoda.nl. De levering start in juni.

Superb HB 1300 X 867 6
Superb HB 1300 X 867 5
Superb HB 1300 X 867 4

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage, legeskosten en eventuele beheerbijdrage. 

De nieuwe Skoda Kodiaq di, 19 maart
Ontdek de nieuwe Skoda Kodiaq, met strakkere lijnen, een eenvoudiger interieurconcept, meer ruimte en geavanceerde connectiviteit en veiligheidsfuncties.
Vernieuwde Škoda Octavia Combi start als First Edition do, 21 maart
De vernieuwde Octavia is scherp en modern gelijnd, met een nieuwe voor- en achterbumper en nieuwe LED-koplampen. Ontdek de nieuwe Skoda Octavia Combi.