Proefrit
Offerte
Voorraad
088 - 37 497 65
Volkswagen Passat Variant
Vanaf € 35.291,-

   Completer, geavanceerder, verfijnder 

   In 5 luxe uitvoeringen

   Met nóg meer ruimte

 

De nieuwe Volkswagen Passat Variant

Compleet, luxe en geavanceerd.

Een eersteklas interieur, dynamisch rijgedrag en aangenaam rijdcomfort, dát is de nieuwe Volkswagen Passat Variant. Een zeer complete auto met een slim ruimteconcept maken de Passat Variant de ultieme reisgenoot voor lange afstanden.

 

Design

Voor een groot gezin of een flinke sportuitrusting is de nieuwe Passat Variant met zijn ongekende opbergruimte een logische keuze. Deze ruime en multifunctionele stationwagen biedt tot wel 1.780 liter bagageruimte. Met het herkenbare Volkswagen design is de Passat Variant strak, stijlvol en elegant. Dat elegante design heeft de Passat Variant te danken aan zijn dynamische zijlijn, de lange wielbasis en korte overhang.

 

Comfort

Onder de elegante contouren van de Volkswagen Passat Variant gaan de meest geavanceerde technologieën schuil. Zo bewaakt Side Assist uw dode hoek en houdt u zo nodig op de juiste koers en met Area View heeft u altijd een paar extra ogen bij zich. 4 camera's monitoren de situatie tot in de kleinste hoekjes. Achter, voor, vogelperspectief: niets ontsnapt aan het oog van de camera. U kunt zelfs een blik om de hoek werpen. Daarnaast maken de ergonomische stoelen, luxe bekleding en stoelverwarming dat u zich comfortabeler dan ooit voelt in deze nieuwe Passat Variant.

 

Uitvoeringen

Naast de standaard zeer complete Trendline, de comfortabele Comfortline en de royale Highline, is de Volkswagen Passat Variant ook leverbaar als Connected Series. De Passat Variant Connected Series zit boordevol extra’s en hightech connectiviteit zoals de innovatieve Mijn Volkswagen app. Hiermee ‘connect’ de bestuurder zijn Volkswagen met zijn smartphone. Met de Think Blue-score bijvoorbeeld krijgt zuinig rijden een totaal nieuwe dimensie. De Mijn Volkswagen app is ook ideaal voor het bijhouden van de rittenadministratie. Daarnaast waarschuwt de app voor niet afgesloten portieren.

 

Motoren

Bij de nieuwe Passat Variant kiest u uit een brede range aan efficiënte, milieubewuste TSI benzine-, TDI diesel- en GTE plug-in hybridemotoren. Zo heeft u keuze uit 3 benzinemotoren: de 1.4 TSI met 92 kW/125 pk, de 1.4 TSI met 110 kW/150 pk en de 2.0 TSI BlueMotion Technology met 206 kW/280 pk. Allen zijn optioneel leverbaar met een 7-traps DSG Automaat of een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Wat betreft de dieselmotoren heeft u keuze uit een 1.6 TDI met 88 kW/120 pk, een 2.0 TDI met 110 kW/150 pk of een 2.0 TDI bi-turbo met een vermogen van 176 kW/240 pk. Dan is er ook nog de Volkswagen Passat GTE, de plug-in hybride variant. Deze is leverbaar met een 1.4 TSI motor in combinatie met een elektromotor. De Passat GTE produceert een gecombineerd vermogen van 218 pk.

 

Nu in de showroom

Instappen? Plan een proefrit of breng een bezoek aan onze showroom in Dordrecht, Sliedrecht of Oud-Beijerland. De Volkswagen Passat Variant is leverbaar vanaf € 35.290,-.

Meer informatie

Bekijk voorraad Volkswagen Passat Variant

Als u op zoek bent naar een ultiem representatieve en ruime auto moet u zeker de Passat Variant in overweging nemen. Deze auto staat bekend om zijn hoogwaardige afwerking en biedt zowel voor- als achterin een zee aan ruimte en comfort. Het is ook niet voor niets dat de Passat al eens is verkozen tot Zakenauto van het Jaar.

 

Bekijk voorraad

De brochure van de Volkswagen Passat Variant

Alles op een rijtje

Download

Uw eigen Volkswagen samenstellen?

 

Naar de configurator

Ook interessant

Contactformulier 

Neem direct contact op