Plan een proefrit met de nieuwe SEAT Ibiza

Bent u ook benieuwd naar de rijprestaties van de nieuwe SEAT Ibiza? Ervaar 'm nu als één van de eerste in Nederland zelf tijdens een proefrit.

SEAT Ibiza facelift

De meest succesvolle SEAT ooit heeft een belangrijke update gekregen

SEAT trapt de zomer van 2021 af met de compleet vernieuwde Ibiza. De compacte hatchback heeft nog strakkere looks en is voorzien van een gedigitaliseerd interieur met coole features. Dankzij de nieuwe opbouw is de Ibiza altijd zeer compleet en nu in drie eenvoudige stappen samen te stellen. De vernieuwde Ibiza is nu te bestellen vanaf € 21.850 en staat sinds 22 juli bij ons in de showroom. Het is nu ook mogelijk om een proefrit te plannen.

Meer over de SEAT Ibiza


De meest succesvolle SEAT ooit krijgt een belangrijke update. De SEAT Ibiza facelift valt op door een nóg strakker uiterlijk en een revolutionair nieuw interieur met een groot display, ventilatieroosters met LED-verlichting en kwalitatieve materialen. Niet alleen zijn de connectiviteitsmogelijkheden nu nog uitgebreider, ook is de vernieuwde Ibiza veiliger dan ooit. Tegelijkertijd blijft hij zichzelf: de jeugdige uitstraling gaat samen met veel rijplezier.

Nu in de showroom!

Het moment is zover! De vernieuwde SEAT Ibiza is nu te bewonderen bij ons in de showroom van Ames Auto Casa in Dordrecht. U bent hart welkom om direct een proefrit te maken.

Plan een proefrit