Proefrit Q8 e-tron

Wilt u de unieke rijprestaties van de Q8 e-tron ervaren? Via onderstaande button kunt u direct een afspraak inplannen in onze agenda via de Audi Proefrit Agenda. 

Plan direct uw proefrit

Plan hier een proefrit met de Audi Q8 e-tron

Wilt u de indrukwekkende rijprestaties van de nieuwe Audi Q8 e-tron of Q8 e-tron Sportback zelf ervaren? Plan dan direct een proefrit met het nieuwe elektrische vlaggenschip van Audi via onderstaand formulier. Wij nemen spoedig contact met u op om de proefrit afspraak te bevestigen. Ontdek de nieuwste en grootste e-tron: Audi Q8 e-tron

Nu in de showroom

De Audi e-tron heeft met de Audi Q8 e-tron een opvolger. De Audi Q8 e-tron luidt een volgende fase in het succes van de elektrische pionier in. De Q8 e-tron – het topmodel binnen Audi’s lijn met elektrische SUV’s en crossovers – heeft een geoptimaliseerd aandrijfconcept, verbeterde aerodynamica en een accupakket met een grotere capaciteit en betere laadprestaties. Daarmee is nu een actieradius mogelijk van 582 kilometer (WLTP) voor de SUV-versie en zelfs 600 kilometer voor de Sportback. Ingrijpende wijzigingen aan met name het front geven het nieuwe vlaggenschip bovendien een nog modernere uitstraling. 

De Q8 e-tron is nu verkrijgbaar vanaf € 71.385 en staat nu bij ons in de showroom van Ames Audi Centrum in Dordrecht. U bent van harte welkom om kennis te maken met de volledig nieuwe Q8 e-tron.