Plan hier een proefrit met de Audi Q8 e-tron

Wilt u als één van de eerste in Nederland de indrukwekkende rijprestaties van de nieuwe Audi Q8 zelf ervaren? Plan dan direct een proefrit met het nieuwe elektrische vlaggenschip van Audi via onderstaand formulier. Wij nemen spoedig contact met u op om de proefrit afspraak te bevestigen. 

Ontdek de nieuwste en grootste e-tron: Audi Q8 e-tron

Nu in de showroom

De Audi e-tron heeft met de Audi Q8 e-tron een opvolger. De Audi Q8 e-tron luidt een volgende fase in het succes van de elektrische pionier in. De Q8 e-tron – het topmodel binnen Audi’s lijn met elektrische SUV’s en crossovers – heeft een geoptimaliseerd aandrijfconcept, verbeterde aerodynamica en een accupakket met een grotere capaciteit en betere laadprestaties. Daarmee is nu een actieradius mogelijk van 582 kilometer (WLTP) voor de SUV-versie en zelfs 600 kilometer voor de Sportback. Ingrijpende wijzigingen aan met name het front geven het nieuwe vlaggenschip bovendien een nog modernere uitstraling. 

De Q8 e-tron is nu verkrijgbaar vanaf € 71.385 en staat nu bij ons in de showroom van Ames Audi Centrum in Dordrecht. U bent van harte welkom om kennis te maken met de volledig nieuwe Q8 e-tron. De Q8 e-tron Sportback komt in een later stadium in onze showroom.