Ames voor het tweede jaar op rij ŠKODA Premium Dealer van het Jaar

Ames ŠKODA Centrum Dordrecht is door de Nederlandse ŠKODA-importeur voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot ŠKODA Premium Dealer van het Jaar. Ames heeft de prestigieuze onderscheiding vooral te danken aan het gedreven team dat zowel de particuliere als zakelijke klant altijd op nummer 1 zet. Aan de Premium Dealer van het Jaar-onderscheiding is ook een geldprijs verbonden. Ames doneerde het bedrag direct aan het Vriendenfonds van het Albert Schweizer Ziekenhuis in Dordrecht.

De Nederlandse ŠKODA-importeur beloont zeer goed presterende dealers jaarlijks met de titel ŠKODA Premium Dealer van het Jaar. Ames mag deze titel voor de tweede achtereenvolgende keer een jaar lang voeren. Volgens Reinier de Koning, Commercieel Directeur van Ames, is dat heel bijzonder: “Een titel prolongeren is moeilijker dan hem voor het eerst winnen.''

Reinier de Koning (Commercieel Directeur Ames): ''Iedere klant is bij Ames verzekerd van maatwerk op het gebied van mobiliteit.''

Ames-DNA

''Wij hebben de onderscheiding vooral gekregen door iets wat in het Ames-DNA zit: onze gedreven teams zetten elke klant altijd op de eerste plaats. Persoonlijke aandacht speelt daarbij een sleutelrol. Dat zie je overal terug: in de showroom en de werkplaats, maar ook bij ons professionele online-salesteam.

Uiteraard zetten we ons ook maximaal in voor zakelijke klanten en zoeken we altijd naar oplossingen om onze klanten mobiel te houden. Onze eigen leasemaatschappij AA Lease kenmerkt zich door maximale klantvriendelijkheid en oplossingsgericht vermogen. Iedere klant is bij Ames verzekerd van maatwerk op het gebied van mobiliteit. Daarmee hebben we naam gemaakt binnen de regio.”

Ames is SKODA Premium Dealer van het Jaar

Tastbare prijzen

Naast de ŠKODA Premium dealer van het Jaar-bokaal (die te zien is bij de vestiging in Dordrecht) ontving Ames ook een cheque ter waarde van € 3.750,-. Ames doneerde dit bedrag direct aan het Vriendenfonds van het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht. Het geldbedrag geeft het ziekenhuis extra ruimte voor het aanschaffen van Keppies voor (chemo)patiënten die als gevolg van hun behandeling met haarverlies te maken hebben. Een Keppie is een zacht slaapmutsje, dat ervoor zorgt dat het hoofd ’s nachts warm blijft.

Ames overhandigt cheque aan Vriendenfonds Albert Schweitzer
schenking vriendenfonds albert schweitzer

Een gezonde competitie

Elk jaar weer gaan alle Nederlandse ŠKODA-dealers op een gezonde manier een competitie met elkaar aan. Dealers die er uit springen door zeer goede prestaties op het gebied van sales, aftersales en klantentevredenheid komen in aanmerking voor het predicaat ŠKODA Premium Dealer van het Jaar. Tjeerd Tuitel, directeur van ŠKODA Nederland: “Ames heeft de onderscheiding dik verdiend. De klanten hebben hun waardering voor het bedrijf met overtuiging uitgesproken, en dat is niet voor het eerst. Vorig jaar werd Ames eveneens uitgeroepen tot Premium dealer van het Jaar en in 2019 en 2020 viel het bedrijf ook al in de prijzen. Daaruit spreekt een consistent beleid waarin klanttevredenheid een grote rol speelt.”

Lees ook

Ames Bedrijfswagens ''Sales Dealer van het Jaar'' do, 01 februari
Ames Bedrijfswagencentrum is dankzij de uitstekende verkoopresultaten in 2023 en een hoge klanttevredenheid uitgeroepen tot ‘’Volkswagen Bedrijfswagen Sales Dealer van het Jaar 2024’’! Wij willen iedereen die een aandeel heeft gehad in deze prestatie bedanken voor hun inzet. In het bijzonder willen wij al onze klanten onwijs bedanken voor hun vertrouwen en waardering. Zonder jullie konden wij deze prijs niet (opnieuw) winnen.