Crafter Platform Chassis

4MOTION vierwielaandrijving

Zo veelzijdig als uw plannen. 

De Crafter Platform chassiscabine is verlaagd ten opzichte van de reguliere Crafter. Belangrijke voordelen daarvan zijn een lagere instaphoogte, een lager zwaartepunt en een hoger laadvermogen.

Interesse in de Volkswagen Crafter Platform Chassis? Vraag via onderstaande button vrijblijvend een proefrit, offerte of meer informatie aan.

Doe een aanvraag

Voor individuele opbouwvarianten

Dankzij het geringe gewicht van de nieuwe Crafter Platform Chassis is het ook voor zware opbouwvarianten de perfecte basis. Bij het kopen van een Platform Chassis heeft u de keuze uit twee verschillende wagenlengtes en spoorbreedtes van de achteras. Een brede achteras biedt de mogelijkheid tot een bredere opbouw en verbeterde rijeigenschappen. De ergonomische bestuurderscabine biedt afhankelijk van de variant ruimte aan 2 of 3 personen. Dit in combinatie met de vele opbergmogelijkheden in de cabine zorgt voor een comfortabele werkplek voor iedereen die veel op weg is.

Platform Chassis met gesloten laadbak

De Crafter Platform Chassis is speciaal ontwikkeld voor de meest uiteenlopende branches. De Crafter Platform Chassis is ideaal als Crafter Gesloten Laadbak. Iedereen met een klein rijbewijs mag rijden in deze Crafter bakwagen.

Financial Lease actie

Liever de Volkswagen Crafter Financial Leasen? Ook voor Financial Lease hanteren wij een buitengewoon scherp actietarief. Verkoopadviseur Kris van Ames Bedrijfswagencentrum in Zwijndrecht vertelt u meer over de werking en voordelen van Financial Lease. Kom in contact en doe een Financial Lease aanvraag.

 

Meer over Financial Lease

Ook interessant

De prijslijst van de Crafter Platform Chassis

Alles op een rijtje

Download

Connectiviteit

Altijd verbonden met de buitenwereld

Op een normale werkdag brengt u vaak veel tijd door op de weg. U rijdt van bestelling naar bestelling, moet tussendoor naar het magazijn en vervolgens een reserveonderdeel halen bij de bouwmarkt. Het is dus des te belangrijker dat u altijd over de meest actuele verkeersinformatie beschikt. Dankzij de onlinediensten 'We-Connect' bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Bijzonder indrukwekkend

Bestuurderscabine

Comfortabele en ergonomische werkplek

Ben u het grootste deel van uw werkdag onderweg? Dan is uw voertuig niet alleen een vervoermiddel. Het is de plek waar u uw documenten sorteert, afspraken maakt, je mobiele telefoon laadt of uw lunch eet. Met tal van opbergvakken en aansluitingen, de optionele geveerde ergoComfort stoel en een verwarmbaar multifunctioneel lederen stuurwiel is de Crafter Platform Chassiscabine perfect voorbereid op dit alles.

Aandrijving & Versnellingsbakken

Drie aandrijflijnen. Twee versnellingsbakken.

De Crafter is de enige auto in zijn klasse met zes motor-versnellingsbakcombinaties. Voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving 4MOTION kunnen naar keuze met een 8-traps automatische versnellingsbak of handgeschakelde transmissie worden gecombineerd.

Bekijk ook

Crafter Bestelwagen

Je hebt vooruitgaan. En je hebt vooruitgang.

 

 • Vanaf € 29.050
 • 18,4m³ laadvolume
 • 3.103 kg laadvermogen
 • 4.855 mm laadlengte
 • Brandstof: Diesel
 • Transmissie: Handgeschakeld of Automaat
 • Aandrijving: voorwiel-,achterwiel- of 4MOTION vierwielaandrijving 

   

  Bekijk hier meer

Crafter Pick-up

Je hebt bergen werk. En je hebt bergen verzetten. 

 

 • Vanaf € 32.250
 • 9,6 m² laadoppervlak
 • 3.113kg laadvermogen
 • 4.700 mm laadlengte
 • Brandstof: Diesel

   

  Bekijk hier meer

Crafter Chassis

Net veelzijdig als uw plannen.

 

De Crafter Chassis is net zo veelzijdig als de doeleinden waar u hem voor wilt gebruiken. Of het nu gaat om een hulpverleningsvoertuig, een kiepauto, een koelauto of een sleepwagen - bijna elk bedrijf kan ermee aan de slag.

 

Bekijk hier meer

Interesse in de vernieuwde Volkswagen Crafter Platform Chassis?

Vraag via onderstaand contactformulier een offerte, een proefrit of meer informatie aan.