Ames wint ๐™‘๐™ค๐™ก๐™ ๐™จ๐™ฌ๐™–๐™œ๐™š๐™ฃ ๐™Ž๐™š๐™ง๐™ซ๐™ž๐™˜๐™š ๐™Œ๐™ช๐™–๐™ก๐™ž๐™ฉ๐™ฎ ๐˜ผ๐™ฌ๐™–๐™ง๐™™s 2021

Met trots kunnen wij mededelen dat Ames tijdens de ''๐™‘๐™ค๐™ก๐™ ๐™จ๐™ฌ๐™–๐™œ๐™š๐™ฃ ๐™Ž๐™š๐™ง๐™ซ๐™ž๐™˜๐™š ๐™Œ๐™ช๐™–๐™ก๐™ž๐™ฉ๐™ฎ ๐˜ผ๐™ฌ๐™–๐™ง๐™™ 2021'' twee keer in de prijzen is gevallen. Ames Ridderkerk is op basis van klantbeoordelingen uitgeroepen tot de ''๐๐ž๐ฌ๐ญ๐ž ๐•๐จ๐ฅ๐ค๐ฌ๐ฐ๐š๐ ๐ž๐ง ๐–๐ž๐ซ๐ค๐ฉ๐ฅ๐š๐š๐ญ๐ฌ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž๐๐ž๐ซ๐ฅ๐š๐ง๐!'' Ook Ames โ€™s-Gravendeel heeft een eervolle vermelding behaald, zo zijn de prestaties van deze vestiging met beloond met de eervolle titel โ€˜โ€™๐๐ž๐ฌ๐ญ๐ž ๐ˆ๐ฆ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฏ๐ž๐ซโ€™โ€™. Complimenten voor de volledige teams! Uiteraard willen wij alle klanten bedanken voor hun vertrouwen in ons.

Ames 's Gravendeel
Ames Ridderkerk
Ames Ridderkerk wint prijs
Ames Ridderkerk beste Volkswagen werkplaats

Lees ook

Ames Ridderkerk opende 60 jaar geleden wo, 18 maart
Vandaag op 18 maart 2020, opende precies 60 jaar geleden Ames Ridderkerk officieel haar deuren. Bekijk unieke bewegende beelden van deze historische opening.