Audi Q4 e-tron nu in onze showroom

We hebben er lang naar uitgekeken en het moment is nu aangebroken. De Audi Q4 e-tron staat sinds vandaag bij ons in de showroom. U bent van harte welkom om de nieuwste elektrische SUV te bewonderen. Benieuwd naar zijn indrukwekkende rijprestaties? Plan dan een proefrit. De eerste proefritten kunnen vanaf 14 juni gemaakt worden. Prijzen van de Audi Q4 e-tron beginnen bij € 48.295, de Sportback-versie volgt later dit jaar.

Baanbrekend design

Het strakke design van de Audi Q4 e-tron geeft op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De zelfverzekerde voorkant en de krachtige achterkant verlenen spanning aan het ontwerp, net zoals de accenten op de flanken en het zwevende dak.

 

Bekijk hier de Q4 e-tron

Plan hier een proefrit met de Audi Q4 e-tron

Benieuwd naar de rijprestaties van de Audi Q4 e-tron? Kies uw gewenste dag en tijdstip en vraag een proefrit aan. Let op, proefritten kunnen vooralsnog alleen gemaakt worden vanaf 14 juni bij Ames Audi Centrum in Dordrecht. Om 13:00 uur wordt de auto opgeladen, hierdoor kunt u rond dit tijdstip geen proefrit plannen.

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)

Lees ook

Geslaagde preview Q4 e-tron op 25 & 26 mei do, 27 mei
Medio juni vindt de officiële marktintroductie van de Audi Q4 e-tron plaats. Wij hadden de nieuwste elektrische SUV op 25 en 26 mei alvast twee dagen in de showroom staan voor een preview. Wij hebben deze dagen een groot aantal geïnteresseerden mogen ontvangen.
Audi e-tron GT nu bestelbaar vanaf €104.895 do, 18 februari
Drie dagen na de wereldpremière maakt Audi de prijzen van de Audi e-tron GT bekend. Het merk markeert de introductie van de prachtige, elektrische gran turismo met twee aantrekkelijke limited editions: de e-tron GT edition ZERO en de e-tron GT edition ZERO Competition. Van de edition ZERO-modellen zijn in totaal slechts 100 exemplaren beschikbaar. Vanaf 18 februari is de stijlvolle Audi e-tron GT te bestellen, in mei arriveert hij bij de Audi-dealers. De prijzen van de Audi e-tron GT, die altijd beschikt over quattro elektrische vierwielaandrijving, beginnen bij € 104.895.