audi q4 e-tron preview

Geslaagde preview Q4 e-tron op 25 & 26 mei

Medio juni vindt de officiele marktintroductie van de Audi Q4 e-tron plaats. Wij hadden de nieuwste elektrische SUV op 25 en 26 mei alvast twee dagen in de showroom staan voor een preview. Wij hebben deze dagen een groot aantal geïnteresseerden mogen ontvangen.

Audi e-tron Q4 preview
Audi e-tron Q4 preview
Audi e-tron Q4 preview

Lees ook

Audi e-tron winnaar Top Segment ‘Elektrische Auto van het Jaar’ vr, 19 februari
De Audi e-tron is uitgeroepen tot Elektrische Auto van het Jaar. Bij de jaarlijkse verkiezing van de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) heeft de elektrische SUV van Audi gewonnen in de categorie ‘Top Segment’ met een aankoopprijs vanaf 70.000 euro.
Audi e-tron GT nu bestelbaar vanaf €104.895 do, 18 februari
Drie dagen na de wereldpremière maakt Audi de prijzen van de Audi e-tron GT bekend. Het merk markeert de introductie van de prachtige, elektrische gran turismo met twee aantrekkelijke limited editions: de e-tron GT edition ZERO en de e-tron GT edition ZERO Competition. Van de edition ZERO-modellen zijn in totaal slechts 100 exemplaren beschikbaar. Vanaf 18 februari is de stijlvolle Audi e-tron GT te bestellen, in mei arriveert hij bij de Audi-dealers. De prijzen van de Audi e-tron GT, die altijd beschikt over quattro elektrische vierwielaandrijving, beginnen bij € 104.895.