Skoda Enyaq Preview dagen

10 & 11 oktober bij Ames Skoda Centrum in Dordrecht

De Skoda Enyaq iV is op 1 september gepresenteerd en de eerste reacties zijn overweldigend! Vanaf 1 oktober is de Enyaq iV te bestellen bij Ames en wij kunnen ons voorstellen dat ook u zeer benieuwd bent naar dit model. Daarom organiseren wij een exclusieve preview bij ons in in de showroom van Ames Skoda Centrum in Dordrecht.

Aanmelden Enyaq Preview


Tijdens de preview heeft u de mogelijkheid om één uur lang de Enyaq iV tot in detail te bekijken en alle vragen die u heeft aan onze verkoopadviseurs te stellen. Het betreft een statische preview, dus u kunt niet in de auto rijden. Wel kunt u plaatsnemen achter het stuur om de auto van binnen te bewonderen. 

Maatregelen coronavirus

Vanwege de grote belangstelling en de huidige omstandigheden omtrent het coronavirus werken wij met een planner. Op deze manier houden wij de toestroom in de hand en zorgen we er met zijn allen voor dat de coronamaatregelen worden nageleefd. Wij verzoeken u daarom ook om op tijd te komen zodat u uw volledige tijdslot kunt gebruiken. Tussen de sessies door zullen wij de auto grondig reinigen en desinfecteren.  

Aanmelden Enyaq Preview

Beperkte beschikbaarheid

Per tijdslot laten we een beperkt aantal mensen toe en vanwege de grote interesse in deze auto verwachten wij dat we snel vol zitten. Wij adviseren u dan ook om snel een tijdslot te reserveren indien u bij ons de auto wilt ontdekken. VOL=VOL!

Vanaf 1 oktober bestelbaar

De elektrische SUV van Skoda is vanaf 1 oktober bestelbaar. Wij zullen tegen die tijd de prijslijst en de link naar de configurator met u delen. De auto komt in een beperkte oplage beschikbaar, daarom zal het tijdens de preview mogelijk zijn om de auto alvast officieel te bestellen zodat u als een van de eersten over de Enyaq iV kan beschikken!

skoda enyaq
enyaq interieur
ENYAQ achterkant

Aanmelden Skoda Enyaq Preview

Wilt u als één van de eerste in Nederland kennismaken met de Skoda Enyaq? Meld u dan hier aan voor onze Preview dagen op 10 & 11 oktober bij Ames Skoda Centrum.