Volkswagen ID.3 Preview Event

Op 2 juli gaven wij mensen die in een eerder stadium hebben aangegeven interesse te hebben in de ID.3 de kans om alvast kennis te maken met het nieuwe elektrische icoon van Volkswagen. Wij hebben verspreid over de avond veel geïnteresseerden mogen ontvangen bij Volkswagen Nederland waar de auto tijdelijk een aantal dagen staat.

ID.3 in de spotlights

De verkoop van de ID.3 1ST , die in een beperkte oplage voor Nederland beschikbaar is, start eind juli in Nederland. Deze speciale uitvoering is zeer compleet uitgerust. Standaardfeatures zijn onder meer speciale ID.3 1ST badges, LED-koplampen en -achterlichten, verwarmbare voorstoelen, Lane Assist, Adaptive Cruise Control en een 100 kW-snellaadfunctie. De auto die tijdens het preview event van buiten en van binnen is te bewonderen, is een reguliere uitvoering en is uitgevoerd in de fraaie Moonstone Grey kleur, die tevens verkrijgbaar is voor de ID.3 1ST. De verkoop van de reguliere ID.3 start later dit jaar.

 

Meer over de ID.3

Volkswagen ID.3 voorkant
Volkswagen ID.3 Interieur
Volkswagen ID.3 koplamp

Razendsnel wielen wisselen voor de perfecte look

De ID.3 biedt keuze uit een reeks zeer gestroomlijnde lichtmetalen velgen in diverse maatvoeringen. Tijdens het preview event kunnen bezoekers de verschillende velgen onder de auto zien en vergelijken.

ID.3 preview event
ID.3 achterkant

Lees ook

De nieuwe Volkswagen ID.4 do, 05 maart
De ID.4, de eerste elektrische SUV van Volkswagen, is in aantocht. De laatste versie van het prototype is begin maart gepresenteerd, de onthulling van de productieversie volgt later dit jaar.
Primeur: Volkswagen komt met virtuele autoshow ma, 06 april
Hoewel de autoshow van Genève dit jaar niet kon plaatsvinden, kunnen autoliefhebbers uit de gehele wereld vanaf vandaag toch de beursstand van Volkswagen bezoeken. Geheel digitaal kunnen zij nu kennismaken met de nieuwste modellen van Volkswagen via een virtuele 360° tour. Zo zijn bezoekers in de gelegenheid over de stand te ‘slenteren’, om de tentoongestelde auto’s ‘heen te lopen’ en zelfs live kleuren en velgen te configureren.