IVA Business School en Ames delen historie!

Naast oprichter de heer J. Ames en huidig directeur Leen de Koning, zijn er meerdere oud-IVA studenten actief binnen Ames autobedrijf. Daarnaast zijn er verschillende collega’s die naast hun huidige werkzaamheden binnen Ames nog een opleiding volgen bij IVA Business School.

Ames is trots op deze relatie met IVA Business School en investeert graag in bijdragen die er geleverd kunnen worden voor de huidige studenten en voor haar medewerkers.

Voor de heer J. Ames, de oprichter van Ames Autobedrijf, was de IVA een logische keuze. Hij was één van de eerste studenten die ging studeren aan het ‘Instituut voor den Autohandel’ zoals de IVA toen genoemd werd. De heer J. Ames heeft zelfs nog les gehad van de oprichter, de heer Riemer.

Huidig directeur Leen de Koning mag zich ook oud-IVA-student noemen. Door de betrokkenheid die hij nog steeds met de IVA heeft, zei hij dan ook direct ‘ja’ toen er een verzoek vanuit de IVA kwam voor twee nieuwe Golf 8 modellen. Elke 6 weken wordt er in de saleslokalen in Driebergen kennis gemaakt met een ander automerk. Op deze manier kunnen IVA-studenten hun sales skills leren kennen én verbeteren.

Over IVA Business School

IVA Business School, in 1930 opgericht door de heer Geerlig Riemer, is een business opleiding met mbo- en hbo business opleidingen. Studenten kiezen bij IVA Business School voor een opleiding met een automotive of nautisch thema. Door te studeren aan de hand van een onderwerp dat je interesseert, wordt het resultaat beter!

Lees hier meer over de IVA

IVA Business School bij de Golf 8 van Ames

Lees ook

Ames afleverspecialisten krijgen EV-training do, 01 oktober
Bij Ames doen wij veel om de klant een hoge kwaliteit service te bieden. Zo ook voor de afleveringen op locatie, hier leiden wij speciale afleverspecialisten voor op. Met oog op de ID.3 zijn ook de afleverspecialisten onlangs met een EV trainer op pad geweest om alle ins & outs tot zich te kunnen nemen.
ID.3 reclamebord langs de A16 wo, 18 november
Heeft u de Volkswagen ID.3 al zien schitteren langs de A16 op het terrein van Ames in Zwijndrecht? Sinds kort rijden nu dagelijks circa 123.000 mensen langs het grootste reclamebord van Nederland!