Skoda Small

De Skoda ''Small'' wordt het toekomstige elektrische instapmodel in het A0-segment van Skoda. Inmiddels heeft Skoda bekendgemaakt dat de Skoda Small de naam "Skoda Epiq" krijgt. Deze auto wordt in 2025 gepresenteerd en is staat qua volume gelijk aan de Scala. Meer informatie over de Skoda Epiq kunt u vinden via onderstaande buttons.

 

6 nieuwe elektrische modellen

Škoda Auto voert het tempo van zijn e-offensief en transformatie op het gebied van elektrische mobiliteit verder op. Met de lancering van vier volledig nieuwe elektrische modellen en twee vernieuwde versies in de Enyaq iV-familie wil de Tsjechische autofabrikant zijn BEV-gamma in 2026 hebben uitgebreid tot zes modellen. Tot 2027 investeert Škoda Auto in totaal € 5,6 miljard in e-mobiliteit. Met de ‘Small’ met de naam 'Epiq' in het kleine SUV-segment, de ‘Compact’ met de naam 'Elroq' in het compacte SUV-segment, een ruim ‘Combi’ stationwagonmodel en de 7-persoons ‘Space’ SUV gaat Škoda zijn volledig elektrische portfolio aanzienlijk uitbreiden en diversifiëren.

Interesse in de elektrische transitie van Skoda?

Laat hieronder uw gegevens achter en wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de nieuwe elektrische SKODA modellen en andere trends op het gebied van elektrificering binnen Skoda.