NL
078 - 6322222
SEAT Safety Check

Veilig op weg

SEAT Safety check

Wilt u uw SEAT laten controleren op essentiële punten voor de veiligheid? Jaarlijks legt u veel kilometers af met uw SEAT. Door de omslag van winter naar zomer en van zomer naar winter kan het echter zo zijn dat bepaalde onderdelen van uw auto schade hebben opgelopen. Ames is een erkende SEAT reparateur en specialist op het gebied van SEAT onderhoud. Tijdens de safety check controleren wij de cruciale onderdelen van uw SEAT, zodat u er zonder zorgen op uit kunt!

Plan uw afspraak

De Safety check van SEAT

Tijdens de SEAT Safety check controleren wij uw auto op 20 belangrijke punten. Hierbij checken we onder andere de volgende punten:

Indien gewenst, is het mogelijk om bij de check aanwezig te zijn. In dat geval hoort u meteen onze bevindingen. Na de vakantiecheck ontvangt u een rapportage met alle gecontroleerde punten.

 

Plan uw safety check

Kosten SEAT Safety check

Tijdens de Safety check controleren wij uw SEAT op 20 controlepunten. Mocht uit één van deze 20 controlepunten een vervolgactie komen, dan zullen we eerst contact met u opnemen, voordat we deze uitvoeren. Vervolgacties pakken wij snel en vakkundig op zodat u veilig op weg gaat!

  • SEAT Safety check: € 30,-

SEAT Safety check van Ames

Wanneer u kiest voor een Safety check door Ames, dan kiest u voor een erkende SEAT dealer. Onze SEAT specialisten staan voor u klaar. Wij maken graag een afspraak met u om uw SEAT te controleren op 20 veiligheidspunten.

 Gratis pechhulp in Europa

Originele SEAT onderdelen

Opgeleid SEAT personeel

 

Plan uw werkplaatsafspraak