Volkswagen ID.4 nu extra bereikbaar met 52 kWh accupakket

Volkswagen breidt de ID.4-familie verder uit. De 100% elektrische SUV is er nu ook met een 52 kWh-accupakket dat goed is voor een actieradius van 344 km. Volkswagen levert dit accupakket in twee nieuwe uitvoeringen van de ID.4 - de City en Style - met een keuze uit twee vermogensversies. Net als elke ID.4 bieden ze volop ruimte én zijn ze geschikt om aanhangers tot 1.000 kg te trekken. De ID.4 City is er vanaf € 40.690, de nog luxere Style start bij € 44.990.

Vraag een offerte aan


Met de komst van de ID.4 City is de innovatieve elektrisch aangedreven SUV van Volkswagen er nu al vanaf € 40.690. Deze aantrekkelijke prijsstelling maakt de ID.4 City zeer geschikt voor zakelijke inzet: over de eerste € 40.000 geldt namelijk de verlaagde bijtelling van slechts 12%. Toch is de ID.4 City niet alleen aantrekkelijk vanwege de geringe bijtelling. Dankzij de 18 inch lichtmetalen velgen ‘Falun’ is het een SUV waar je mee voor de dag kunt komen. Andere highlights zijn het Comfort Pakket (automatische airconditioning (2-zones) en verwarming van stuur, voorstoelen en voorruit) en het Discover Pro-infotainmentsysteem als onderdeel van het standaard Multimedia Pakket voor maximale connectiviteit.

Meer over de ID.4

ID.4 City

Vanaf  40.690

Actieradius tot 340 km

Volkswagen ID.4 City

Vraag een offerte

Standaard op de City:

ID.4 Style

Vanaf  44.990

Actieradius tot 340 km

Vraag een offerte

Standaard op de Style:

Extra luxe en stijl

Vergeleken met de City biedt de ID.4 Style nog meer luxe. Dat begint met Comfort Pakket Plus, inclusief 3-zone automatische airconditioning en een variabele laadvloer inclusief bagagenet. Ook het Style Interieur Pakket met luxe ArtVelours-bekleding, ‘Play & Pauze’-pedalen en interieursfeerverlichting (30 kleuren), is standaard. Verder geeft het Design Pakket het exterieur stijlvolle accenten met LED Matrix-verlichting, LED-achterlichten met 3D-animatie en extra donker getinte ramen achter. Ten slotte is ook het Assistance Pakket onderdeel van de standaarduitrusting, en breidt die verder uit met een achteruitrijcamera, een sleutelloos vergrendel- en startsysteem en alarm. De ID.4 Style is leverbaar vanaf € 44.990*.

Keuze in kracht: 148 of 170 pk

De ID.4 City en Style zijn er met een motorvermogen van 109 kW/148 pk of 125 kW/170 pk. In beide gevallen wordt de elektromotor gevoed door een 52 kWh accupakket. Daarmee is een actieradius van 344 kilometer** haalbaar. Gebruikers kunnen altijd weer snel op weg dankzij de mogelijkheid om met 100 kW gelijkstroom te laden. En wat de ID.4 ook heel praktisch maakt: hij heeft een ongekend ruim interieur, een riante bagageruimte en ongeacht de gekozen vermogensversie mag hij aanhangers met een gewicht tot 1.000 kg trekken.

Interesse in de nieuwe Volkswagen ID.4?

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan voor de Volkswagen ID.4 Wij nemen zeer spoedig contact met u op.

Lees ook

De nieuwe Volkswagen ID.4 do, 05 maart
De ID.4, de eerste elektrische SUV van Volkswagen, is in aantocht. De laatste versie van het prototype is begin maart gepresenteerd, de onthulling van de productieversie volgt later dit jaar.
Volkswagen ID.3 overall winnaar VZR Elektrische Auto van het Jaar-verkiezing ma, 22 februari
De elektrische Volkswagen ID.3 is uitgeroepen tot Elektrische Auto van het Jaar. In de jaarlijkse verkiezing van de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) scoorde de ID.3 de hoogste puntentotaal overall, maar ook eindigde hij als winnaar in de categorie ‘Midden Segment’. Ook de nieuwere versie, de elektrische Volkswagen ID.4, viel in de prijzen en eindigde op de tweede plek in de categorie ‘Hoge Segment’.