Een elektrische cabriolet? Wat vind jij?

Wat nou als je elektrische kan rijden met de kap open? Een ID.3 cabriolet zou echt een prachtige combi zijn. Volkswagen onderzoekt de mogelijkheden en haalbaarheid om zo'n auto te realiseren. De eerste schetsen liggen al op de plank. De belangrijkste vraag is nu: wat vindt de consument ervan? Gaat het dak eraf bij de combinatie van een cabriolet met een elektrische aandrijflijn?

Geef nu jouw mening over de realisatie van dit concept via sociale media!

 

Lees ook

Volkswagen ID.3 overall winnaar VZR Elektrische Auto van het Jaar-verkiezing ma, 22 februari
De elektrische Volkswagen ID.3 is uitgeroepen tot Elektrische Auto van het Jaar. In de jaarlijkse verkiezing van de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) scoorde de ID.3 de hoogste puntentotaal overall, maar ook eindigde hij als winnaar in de categorie ‘Midden Segment’. Ook de nieuwere versie, de elektrische Volkswagen ID.4, viel in de prijzen en eindigde op de tweede plek in de categorie ‘Hoge Segment’.
ID.3 maakt elektrische recordtrip naar Zwitserland wo, 02 september
Felix Egolf, expert op het gebied van zuinig rijden, nam de nieuwe, volledig elektrische Volkswagen ID.3 recent mee voor een recordrit naar Zwitserland. Hij reed met het model – voorzien van het middelgrote accupakket met een actieradius van 420 kilometer* volgens de WLTP-cyclus – van de Volkswagen-fabriek in Zwickau naar het Zwitserse Schaffhausen. Op slechts één acculading wist hij een afstand van liefst 531 kilometer te overbruggen.