SKODA Fabia proefrit event

Van 23 september t/m 25 september 

Wilt u twee maanden voor de officiële marktintroductie als eerste in Nederland de nieuwe SKODA Fabia ervaren? Van 23 t/m 25 september organiseren wij een exclusief proefrit event. Kies uw gewenste moment en plan nu snel een proefrit! Vanwege de verwachte animo kunnen alleen geïnteresseerden die zich vooraf aanmelden een proefrit maken. Verzeker uzelf van een plekje en plan direct een proefrit. 

UPDATE:
Op zaterdag 25 september zijn we volledig volgeboekt en kunnen we geen proefritmomenten meer aanbieden. Op donderdag en vrijdag zijn er nog wel ruim voldoende tijdsloten beschikbaar.

Ontvang Ames SKODA Goodiebag

Wij waarderen uw vroege interesse in de vernieuwde SKODA Fabia, daarom krijgen de eerste 25 aanmeldingen een unieke Ames SKODA Goodiebag cadeau met daarin leuke en handige SKODA artikelen. Handel snel, want OP=OP!

Plan hier een proefrit

Proefritten zijn alleen mogelijk vanuit Ames SKODA Centrum in Dordrecht. U kunt een half uur lang proefrijden.

Over de nieuwe SKODA Fabia

Met de nieuwe FABIA laat ŠKODA zien hoe groot(s) compact kan zijn. De vierde generatie van het succesnummer is gebaseerd op een nieuw platform en daardoor is hij groter, veiliger en efficiënter dan ooit. Tegelijkertijd blijft de FABIA trouw aan zichzelf: hij is ruim, praktisch én biedt veel value for money. Uiteraard krijg ook de FABIA nieuwe Simply Clever functies mee.

Bekijk de nieuwe SKODA Fabia