Volkswagen ID.2all SUV

Wereldpremière gepland voor 2026

ID.2all SUV concept car

Na de ID.2all en de ID. GTI concept cars komt er ook een ID.2all SUV op de markt. Deze compacte SUV zal nog een elektrische toevoeging op de ID.2all lijn zijn. Hiermee onderstreept Volkswagen de ambitie om elektrische mobiliteit voor iedereen bereikbaar te maken. De ID.2all SUV verwacht zijn wereldpremière voor 2026! 

Blijf op de hoogte!

Benieuwd naar de Volkswagen ID.2all SUV? Meld u dan aan voor onze speciale ID.2all SUV nieuwsbrief, wij houden u vrijblijvend op de hoogte van alle ontwikkelingen m.b.t. de introductie van de nieuwe ID.2all SUV.

Aanmelden nieuwsbrief

Over de ID. familie

Sinds de Nederlandse marktintroductie van de ID.3 (in de zomer van 2020) zijn er in ons land ruim 15.000 Volkswagen ID.3 modellen geregistreerd. De ID.3 was de eerste auto van de innovatieve en elektrische ID. familie waar inmiddels de ID.4, ID.5 en ID. Buzz ook deel van uitmaken. 

Interesse in de Volkswagen ID.2all SUV?

Meld u hier aan voor onze speciale ID.2all SUV nieuwsbrief. Wij houden u vrijblijvend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de introductie van de nieuwe ID.2all SUV.

Tussen 2023 en 2026: tien nieuwe elektrische Volkswagens

De ID. 2all SUV concept is één van de tien nieuwe elektrische modellen die Volkswagen tot en met 2026 op de markt brengt. Alleen al in 2023 hebben de vernieuwde ID.3 en ID.7 limousine hun entree in de showrooms gemaakt, gevolgd door de ID. Buzz met lange wielbasis. In 2026 staat een compacte SUV op de planning. Bovendien werkt Volkswagen aan een elektrisch aangedreven model dat minder dan € 20.000 gaat kosten.