Ames feliciteert Euser met 100 jarig jubilieum en koninklijke onderscheiding

Euser is een groot transportbedrijf uit Barendrecht en al jaren een gewaardeerde klant van Ames. Het familiebedrijf viert haar 100 jarig jubileum en verkreeg als kers op de taart vorige maand ook nog eens het koninklijke predicaat waardoor zij zich nu officieel ‘’Koninklijke Euser’’ mogen noemen.

Als mede familiebedrijf hebben wij bij Ames grote bewondering voor deze fantastische prestatie en daarom feliciteren wij Koninklijke Euser dan ook van harte met deze bijzondere onderscheiding. Genoeg reden voor Leen de Koning & Reinier de Koning om namens de Amega Groep directie Koninklijke Euser te bezoeken en ter gelegenheid van deze prestatie persoonlijk een taart te overhandigen.

Sterke band tussen twee familiebedrijven

Koninklijke Euser is honderd jaar geleden met paard en wagen begonnen in Barendrecht en is inmiddels uitgegroeid tot een groot transportbedrijf dat met 350 wagens en 620 chauffeurs de voorraad van vele ketens en bedrijven op peil houdt.

Ondanks deze indrukwekkende groei heeft het bedrijf altijd haar familiegevoel behouden. Als mede familiebedrijf onderkennen wij bij Ames dat professionaliteit en een familiesfeer uitstekend samen kunnen gaan. Met deze succesformule wensen wij Koninklijke Euser nog veel voorspoedige jaren toe!

 

Meer over Koninklijke Euser

 

Lees ook

Interview Rob & Ben van der Valk en Leen & Reinier de Koning di, 23 april
UIT AMEGAZINE We worden hartelijk ontvangen in het sfeervolle restaurant van Van der Valk in Dordrecht met een heerlijk kop koffie en wat lekkers. Want van gastvrijheid en lekker eten daar weten ze bij Van der Valk alles van. Tijdens een levendig gesprek met vader en zoon Rob en Ben van der Valk en vader en zoon Leen en Reinier de Koning van Amega gaat het over de (onderlinge) samenwerking en de raakvlakken tussen de twee bedrijven.
Staatssecretaris Tamara van Ark op werkbezoek bij Amega ma, 14 mei
In het kader van de kick-off van het programma Veilig Werken met Gevaarlijke Stoffen bracht Staatssecretaris Tamara van Ark op maandag 14 mei een werkbezoek aan Amega. In de werkplaats van het Ames Audi Centrum vertelde Paul Ligthart (werkplaatschef Ames Audi Centrum) dat medewerkers van Amega zo veilig mogelijk proberen te werken met gevaarlijke stoffen.