NL
078 - 6143322

Optimale Veiligheid op de Weg

Ames Zet In op Goed Zicht en Verlichting

 

Goed zicht tijdens het rijden en effectieve verlichting in het donker zijn van cruciaal belang voor een veilige en zorgeloze rijervaring. Bij Ames, uw vertrouwde partner in automotive dienstverlening, begrijpen we de centrale rol die deze factoren spelen in het waarborgen van de veiligheid op de weg.

Maak direct een afspraak 

NL

Ruitenwissers 

Rijden met versleten of slecht functionerende ruitenwissers kan het zicht aanzienlijk belemmeren, vooral bij slecht weer. Bij Ames moedigen we regelmatige controle en vervanging van ruitenwissers aan als onderdeel van uw voertuigonderhoud. Onze hoogopgeleide technici staan klaar om uw ruitenwissers te inspecteren en indien nodig te vervangen, zodat u altijd kunt rekenen op helder zicht, ongeacht de wegomstandigheden.

Ruitschade 

Daarnaast begrijpen we dat goed zicht niet alleen afhangt van ruitenwissers, maar ook van heldere autoruiten. Ruitschade kan zich voordoen als gevolg van steenslag of andere onvoorziene gebeurtenissen. Ames biedt uitgebreide services voor het repareren van ruitschade, waardoor uw voorruit weer in optimale staat wordt gebracht.

Licht is van belang 

Als u zich voorbereidt op rijden in het donker, is goede verlichting van essentieel belang. Ames kan niet alleen uw koplampen controleren en indien nodig vervangen, maar ook ervoor zorgen dat de verlichting optimaal is afgesteld voor maximale zichtbaarheid op de weg.

Uw veilige reispartner voor optimaal zicht en verlichting

Onze toegewijde professionals staan voor u klaar om uw voertuig te inspecteren, problemen met ruitenwissers, ruitschade of verlichting te identificeren en op te lossen. Bij Ames streven we ernaar om uw rijervaring veilig en probleemloos te maken. Uw veiligheid staat bij ons voorop, en wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn bij het waarborgen van goed zicht en optimale verlichting tijdens al uw reizen.

 

Plan uw werkplaatsafspraak

Wintercheck bij Ames

Uw Volkswagen, Volkswagen bedrijfswagen, Seat, Skoda of Audi helemaal klaar voor de winter. Het Ames team staat voor u klaar. We controleren we uw Volkswagen op cruciale punten voor het seizoen. Tijdens de wintercheck controleren we onder andere de: 

  • Accu
  • Banden 
  • Remmen
  • Vloeistoffen
  • Verlichting 
  • en meer

 

Plan uw werkplaatsafspraak