Nieuw topmodel voor de populaire SEAT Ateca: 2.0 TSI 4Drive

Standaard Virtual Cockpit

Uiteraard profiteert ook de Ateca 2.0 TSI 4Drive van al het goede van de nieuwe Ateca-range. Dat begint met volop (bagage)ruimte. De nieuwe modellen zijn daarnaast verregaand gedigitaliseerd. Standaard beschikt de Ateca 2.0 TSI 4Drive FR Business Intense bijvoorbeeld over Virtual Cockpit, navigatie met 9,2 inch multimediadisplay en SEAT CONNECT. Dankzij Full Link-technologie zijn smartphones (Android en Apple) eenvoudig draadloos te koppelen. De nieuwe Ateca behoort mede dankzij nieuwe, geavanceerde assistentiesystemen tot de veiligste auto’s in zijn klasse. 

Sportiviteit en luxe

Het nieuwe topmodel in de Ateca-range wordt standaard geleverd in combinatie met het FR Business Intense-uitrustingsniveau. Naast alle hierboven genoemde features beschikt hij over praktische en comfortabele zaken als Predictive Adaptive Cruise Control, Park Assist, elektrisch bediende achterklep (met voetbediening), Keyless Entry/Go, LED-interieurverlichting en alarm. 

De nieuwe SEAT Ateca 2.0 TSI 4Drive FR Business Intense is per direct leverbaar. Hij is er vanaf € 55.790*. Evenals de overige SEAT-modellen wordt hij standaard geleverd met 4 jaar garantie. 

Lees ook

4 tips: zo presteert een plug-in hybride ook in de winter optimaal ma, 01 februari
Het is winter, en dat betekent dat nachtvorst regelmatig op de loer ligt. Het is algemeen bekend dat de vrieskou invloed heeft op de conditie van een auto. Maar hoe zit dat precies met een plug-in hybride? Wij geven vier tips om de accucapaciteit ook in de winter optimaal te kunnen benutten.
Nieuwe SEAT Leon wint AUTOBEST 2021-award wo, 16 december
De nieuwe SEAT Leon is uitgeroepen tot ‘AUTOBEST 2021’, de Europese onderscheiding voor ‘Europa’s Beste Koop voor 2021’.