Ames modellen: ontdek de beste hatchback

De ideale combinatie van flexibiliteit en ruimte

Sinds de jaren 60 groeit het Nederlandse wagenpark constant en traditioneel zijn de hatchbacks en stationwagons de meest verkochte type personenauto's. In Nederland en vooral in Europese steden zijn hatchbacks enorm populair. Maar wat is de beste hatchback voor u? Wij zetten onze hatchback modellen voor u op een rij. 

Bekijk onze hatchback voorraad


Bij het kopen van een auto is het belangrijk rekening te houden met uw eigen situatie en persoonlijke voorkeuren. Het aanbod hatchbacks bij Ames is namelijk groot, zo kunt u kiezen uit compacte hatchbacks, ruime hatchbacks, elektrische hatchbacks en sportieve hatchbacks die ook wel ''hot hatch'' worden genoemd. Hoewel u dus genoeg te kiezen heeft, zijn er een aantal universele voordelen van een hatchback. Bij een hatchback is het bestuurdersgedeelte van de auto altijd te bereiken via de kofferbak van de auto en is de achterbank makkelijk dicht te klappen voor extra bagageruimte. 


Ik heb interesse in een hatchback

De voordelen van een hatchback

vinkje Altijd toegang tot de kofferbak

vinkje Efficiënt omgaan met de ruimte

vinkje Breed aanbod van modellen

vinkje Zuinig rijden

vinkje Allround inzetbaar

vinkje Goedkoper dan SUV of sedan

vinkje Mogelijkheid tot achterbank dichtklappen

Alle hatchback modellen van Ames

 

Object reference not set to an instance of an object.

Kleine hatchbacks

Indien u graag een kleinere auto rijdt met de voordelen van een hatchback dan kunt u overwegen een compacte hatchback aan te schaffen. Hiermee combineert u de flexibiliteit en ruimte in een meer compacte vorm. Het voordeel van deze compacte uitvoeringen zit hem in de flexibiliteit om de achterbanken in te klappen om zo meer ruimte te creëren op de momenten dat u dit nodig hebt. Zo bent u voorbereid op iedere situatie.

Ruime hatchbacks

De grote en ruime hatchbacks van Ames zijn sterke spelers in zijn segment. De kenmerken van de hatchback worden optimaal benut in deze ruime klasse door veel praktische ruimte. Dit biedt veel meer ruimte in uw kofferbak voor al uw bagage. Daarnaast combineert deze ruime hatchback zijn ruimte met een lager verbruik, waardoor hij samen met de lagere aanschafprijs een veel gekozen type is.

Elektrische hatchbacks

De Volkswagen e-Golf was jaren alleenheerser op het gebied van elektrische hatchbacks. Daar is nu verandering in gekomen. De e-Golf heeft gezelschap gekregen van de Volkswagen ID.3. Van deze geheel nieuwe elektrische auto wordt verwacht dat het net als de Kever en Golf een Volkswagen icoon wordt, maar dan in het elektrische tijdperk.  

Volkswagen ID.3 | Vanaf € 33.490

Eindelijk een elektrische auto zonder de nadelen van een elektrische auto. Met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die u het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. Stap over. Stap in.

 

Meer over de Volkswagen ID.3


De Volkswagen Golf is beschikbaar in 3 uitvoeringen: ID.3 Pure, Pro, Pro S.

Bekijk voorraad Volkswagen ID.3

Volkswagen e-Golf | Occasion only

De 100% elektrische e-Golf brengt u verder dan ooit. Tot maximaal 230 kilometer en dat tegen een bijtelling van slechts 8%. De e-Golf herkent u vanbuiten aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media'. 

Meer over de Volkswagen e-Golf

 

Bekijk voorraad Volkswagen e-Golf

e-golf

Interesse in één van onze hatchbacks?

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend een proefrit, offerte of meer informatie aan. Wij nemen spoedig contact met u op.

Bekijk onze voorraad hatchback modellen

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien