Voorraad Volkswagen ID.3

Bekijk hier onze volledige actuele voorraad nieuwe en jong gebruikte Volkswagen ID.3 modellen van de Ames vestigingen in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Oud-Beijerland en Ridderkerk.

Meer filters
Minder filters
{{vm.totalRows}} {{vm.totalRows == 1 ? 'RESULTAAT' : 'RESULTATEN'}}
{{selectedFacet.display}} ×
Sorteer op
Prijs van laag naar hoog
Prijs van hoog naar laag
Van A tot Z
Korting van hoog naar laag
{{product.brand}} {{product.model}} {{product.type}}
-{{product.discount}}%
Hybride Hybride Elektrisch Benzine Diesel Aardgas
Automaat Schakel
{{product.year}}
Private lease
Financial lease
De voorraad wordt geladen.
Geen resultaten gevonden.
Laat meer zien

Over de Volkswagen ID.3

Het eerste model van de nieuwe en brede range elektrische Volkswagens is per saldo CO2-neutraal en 100% connected. Ook biedt hij veel rijplezier. Er is keuze uit drie batterij-varianten, die reikwijdtes van 350, 425 of 550 km mogelijk maken. Naast de gelimiteerde ID.3 1ST editions hebben wij nu ook de ID.3 beschikbaar in zeven reguliere uitvoeringen: Basis, City, Style, Life, Business, Tech en Max.

id3 en id4

Profiteer van € 2.950 EV-subsidie op de ID.3 en ID.4

Koopt of leaset u een volledig elektrische personenauto? Dan kunt u in aanmerking komen voor de Subsidie Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Deze regeling geldt voor nieuwe en gebruikte elektrische personenauto's tot € 45.000. Dit betekent dat zowel de ID.3 en ID.4 hiervoor in aanmerking komen en u dus kunt profiteren van € 2.950 EV-subsidie!

Meer over de EV-subsidie

Volkswagen ID.3 Private Lease actie

De Volkswagen ID.3 is met een laag maandbedrag een populair Private Lease model. Zo bieden wij de Volkswagen ID.3 ook standaard aan tegen een scherp Private Lease actietarief.  

Volkswagen ID.3 Private Lease

 

In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

Uw eigen Volkswagen ID.3 samenstellen

Stel uw ID.3 naar wens samen. Kies uw motor, uw favoriete kleur, opties en velgen. Bewaar vervolgens uw configuratie of deel hem met uw familie en vrienden of met Ames.

Naar de configurator

Totaal oplossing elektrisch rijden

Naast een fraai aanbod van uiteenlopende elektrische auto's, bieden wij u via Mobilitics ook volledige ontzorging aan bij alles wat komt kijken bij elektrisch rijden. Net als Ames is Mobilitics onderdeel van de Amega Groep. Zo biedt Mobilitics verschillende type laadpalen aan, ontdek welke oplossingen het beste bij uw situatie passen. Wij kunnen u voorzien in elke laadpaal behoefte: thuisladen, op het werk of op een openbare parkeerplaats.

Lees meer over onze laadoplossingen

Uw eigen laadpaal samenstellen

Met de laadpaal configurator ziet u snel en eenvoudig welke laadpaal het beste past bij u en uw auto. Bovendien ziet u direct waar u op moet letten bij het kiezen van een laadpaal. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten. Zowel het kopen als het huren van een laadpaal is mogelijk, evenals de installatie ervan.

 

In 3 stappen uw laadoplossing configureren

Actieradius maximaal benutten 

Er bestaat nog wel eens discussie over het verschil in de maximale actieradius en het daadwerkelijke rijbereik van een elektrische auto. Daarom hebben wij autojournalist Werner Budding gevraagd om een video te maken waarin hij uitlegt waardoor dit verschil ontstaat en geeft hij een aantal tips hoe u als bestuurder uw rijbereik kan vergroten.

ID. Light: Hoe de nieuwe ID.-modellen communiceren via licht

De ID.3 en ID.4 zijn de eerste modellen van Volkswagen die standaard over ID. Light beschikken. ID. Light bestaat uit een smalle strip van 54 multi-colour LEDs die dicht onder de voorruit is geplaatst, direct in het blikveld van de bestuurder. Dankzij verschillende kleuren en patronen kunnen aanwijzingen van ID. Light intuïtief worden geïnterpreteerd, zodat de bestuurder zich op de weg en het verkeer kan blijven concentreren.

Meer over ID. Light

Video's Volkswagen ID.3

Ames Beste Deal

De Volkswagen ID.3 met korting

De Ames Beste Deal auto's bevatten zowel nieuwe als (jong) gebruikte actiemodellen met maximaal voordeel. Hier zitten vaak ook Volkswagen ID.3 modellen bij. Vanwege de spectaculaire aanbiedingen wisselt het aanbod veel. Wees er dus snel bij, want op=op!

Bekijk Ames Beste Deal

Hieronder ziet de u Ames vestigingen waar u een nieuwe Volkswagen ID.3 kunt kopen.

Interesse in de Volkswagen ID.3? 

Vraag via onderstaand formulier een proefrit, offerte of meer informatie aan.